Travertinplattor Badrum

Modell nr .: Travertin Färg: Beige Storlek: 600x300 mm, eller 800x400mm eller enligt önskemål

Produktinformation

Grundläggande information.

Modell nr .: Travertin

Färg: beige

Storlek: 600x300 mm, eller 800x400mm eller enligt önskemål

Granit Densitet: 2,68 g / m³

Form: Kakel

Certifiering: CE, SGS

Ytbehandling: Häftad eller borstad

Tjocklek: 15 mm eller 20 mm

Provförfrågan: Gratis prov med frakt betalt av kund

Märke: Kaoshi Stone

Ursprung: Kina


Produktbeskrivning


När du dekorerar badrummet, först överväga dekorationen av golvplattformen på badrummet . Efter det vattentäta skiktet är klart, kommer golvmaterialet i badrummet säkert att väljas. Efter att badrummet är renoverat, kommer många att använda badrumsgolvet för att dekorera golvet.

Badrummet användes av oss varje dag. Efter att ha kommit tillbaka från jobbet gick jag in i badrummet för att släppa ut dagens trötthet och njuta av det här avkopplande ögonblicket. Detta är en mycket trevlig händelse.


När badrummet är renoverat är dock inredningen av golvplattformen mycket viktig, och speciella egenskaper som glidskydd och fuktsäkerhet måste vara nödvändiga.


Halkskydd

Detta är ett krav som måste vara i badrummet. Under alla omständigheter blir badrummets golvplattor blöt, så vid valet av golvet måste vi ta hänsyn till vattentätheten och glidegenskaperna hos materialytan.


Känsla

Om du går barfota på golvet i badrummet, är fotkänslan väldigt viktig. När du väljer textilmaterialet i badrumsgolvmaterialet måste du inkludera sådana villkor.


Höjdskillnad

Om badrumsgolvmaterialet inte är detsamma som det intilliggande rumsmaterialet kan det orsaka vissa problem. Om du till exempel installerar ett värmesystem under badrumsgolvet kan höjden på badrumsgolvet vara högre än golvets höjd i anslutning till andra rum. Människor är vanligtvis vana vid standardsteghöjden, så det finns risk för snubbling. Därför kan problemet med höjning inte ignoreras. Tänk på bra när du gör renoveringar.


Travertin är bra alternativ för badrum golvplattor. Det är slitstark och uppvärmd färg.


För mer information och pris för badrum travertin kakel, kontakta oss fritt.


Hot Tags: travertin kakel badrum tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like