Travertin Golvbeläggning

Färg: beige Användning: Golv, Vägg, Storlek: 600x300mm, 600x600mm eller enligt önskad Densitet: 2,70g / cm³

Produktinformation

Grundläggande information.


Modell nr .: Beige travertin

Färg: beige
Applikation: Golv, Vägg,
Storlek: 600x300mm, 600x600mm eller enligt önskemål
Densitet: 2,70 g / cm³
Tjocklek: 15 mm eller 20 mm
Teknik: Naturlig Travertinsten
Kvalitet: Honed
Varumärke: Kao Shi Stone
Specifikation: Betyg A

HS-kod: 6802
Ursprung: Kina


Produktbeskrivning  

Travertin heter eftersom det har många hål på ytan.


Färgen på travertin är mestadels beige, vilket gör att människor känner sig milda, rika på textur och klara i ränder. De dekorativa byggnaderna har ofta en stark kulturell och historisk charm och används av många byggnader i världen.


Travertin är vanligtvis uppdelad i vit travertinsten och beige travertinsten. Det finns två typer av färg: det används huvudsakligen i ytterväggsdekoration och inredningsgolv och väggdekoration.


1. Travertinstenen har en likformig litologi, en liten konsistens och hårdhet, är mycket lätt att brytas och bearbetas, har en ljusspecifik gravitation och är lätt att transportera. Det är en byggsten med ett brett användningsområde.

2. Travertin golvplattor har god bearbetbarhet, ljudisolering och värmeisolering, kan användas i djup bearbetning och är ett utmärkt arkitektoniskt dekorationsmaterial.

3, Tät struktur av travertin, hög bearbetningsförmåga, låg hårdhet, lätt att gravera, lämplig för användning som snidningsmaterial och specialformat virke.

4. Travertin är rik på färg, unik i textur och har en speciell hålstruktur, som har en bra dekorativ prestanda. Samtidigt är det på grund av de naturliga grottfunktionerna och den vackra strukturen av travertin det också ett bra material för bonsai, rockery och andra trädgårdsstenar.


Välkommen att kontakta oss mer information om travertin golvplattor.


Hot Tags: travertin golvplattor tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like