Tombstones Till salu

Tombstones for Sale: Ett monument till en död person eller händelse eller seger i krig.

Produktinformation

Tombstones till salu


Det afrikanska renässansmonumentet, som ligger i Dakar, huvudstaden i Senegal, är det högsta monumentet i världen. Den 3 april 2010 hölls ceremonin för afrikansk renässansmonument som symboliserar det afrikanska folks rörelse från okunnighet till ljusstyrka och deras starka engagemang för Afrikas väckelse och framsteg.


Det 53 meter stora 22.000 tonet renässansmonumentet ligger på vänster bröstkulle vid Dakar västra kust. Statyens huvuddel består av tre figurer, en stark man som står stolt på klippan, med en graciös kvinna i hans höger hand och en pojke i hans vänstra arm. Pojkens arm sträcker sig framåt och pekar på avståndet. De är olika i form och de är fasta och mjuka.
Senegals president Abdoulaye Wade personligen ritade ritningen för monumentet, som designades av en fransk arkitekt. Byggnaden av monumentet tog 34 månader. Det 53 meter stora monumentet rymmer också ett museum av afrikansk civilisation och en film- och tv-sal.
Vid monumentets avslöjande ceremoni den 3 april 2010 sade senegalespresident Abdouane Wade att han inte bara tillhör Senegal men också Afrika. Det symboliserar det afrikanska folket från okunnighet till ljus, starkt engagerad i Afrikas återhämtning och framsteg. "Sådana ett konstverk är tillägnad vår afrikanska kontinent, säger han. Som sitt namn föreslår monumentet till afrikansk renässans den unika betydelsen av Afrika. Låt oss inte glömma vår gemensamma historia och öde. Efter fem århundraden av seriösitet, afrikaner har stigit och gått in i det 21: a århundradet med mer kontroll över sitt eget öde än någon annan gång i historien.
Afrikanska renässansen är president Wade kom till makten år 2000 efter "kulturprojektet" de sex stora projekten (förutom monumentet och minnesplatsen, Afrika Senegals nationalteater, svart civilisationsmuseum, nationalskolan, Afrika och utomeuropeiska intellektuella konferensbyggnadsteknik ), en av dess designidé är härledd från president Wade.


Beskrivning av huvudprodukter till salu på gravsten:


1. Produktnamn Tombstones till salu
2. Stilar Europea Style
3. Storlek   Standard och cu stomized storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Tombstone säljer bilder av större produkter:


ES-T (25)_副本

Hot Tags: gravstenar till salu, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like