Silent Princess

Silent Princess: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Silent Princess


Generellt sett bör huvudmonumentet och basen av små konstnärliga gravstenar samordnas och förenas, mestadels med samma typ av sten. Det kan vara en komplett uppsättning av shanxi svartartade gravstenar, eller en komplett uppsättning indiska röda tombstones, och då några dekorativa skulpturer från detaljerna för att lägga till konstnärliga uppskattningsvärden av gravstenarna. Så, prydnadsskulpturen för detaljer vill ha mycket att ta på allvar. Till exempel är den lilla konstgraven i bilden nedan gjord av en hel uppsättning svart shanxi svart sten , men på tombstens yta finns det ett levande dekorativt mönster av skuggskärningar av tall och kran, vilket ger hela gravstenen en unik konstnärlig smak.


Nuförtiden måste den konstnärliga gravstenen miniatyriseras på grund av den begränsade storleken. Om så många färger av sten fortfarande används för att matcha, kommer det att bli komplicerat och fint och förlora sin prioritet. Efter allt är gravstenen den materiella bäraren för att fira den avlidne och det är huvuddelen av monumentet som graverar namnet information om den avlidna som är den viktigaste. Därför förenklar den miniatyriserade konstnärliga gravstenen vanligtvis grafstenmodelleringen för att kombinera och matcha de två delarna av huvudmonumentet och basen och färgsystemet i huvudmonumentet och basen ska samordnas och enhetlig.
Introduktion av de tysta prinsessans huvudprodukter:


1. Produktnamn Silent Princess
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


En bild av den tysta prinsessans huvudprodukt:


American Style Tombstone one 3

Hot Tags: tyst prinsessa, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning