Monument Stones For Graves

Monument Stones For Graves: Det är natursten eller konstgjorda stenmaterial normalt, med marmor granit är första urval material.

Produktinformation

Monument Stones For Graves


I moderna kyrkogårdar är de flesta gravstenen inskriven med namnet, födelseår och död, den person som satt upp gravstenen och tiden då gravstenen sätts upp. Det finns också några ord och fraser som "Fuyin-efterkommande" och "enze descendants" graverade på gravstenen, och några korta ord och fraser som "påminnelse" och "sorg" graverade på gravstenen. På huvudstenar är biografier av gravägare. Det finns levande människor, hjärta, med känslor, med tårar, med blod, med kärlek att skriva ned uttalandet. Det har kondenserat den långa livsvägen, har uttryckt det oändliga mänskliga känslan. Det finns ledsna tankar, glada minnen, modiga ord för att uppmuntra människor att gå framåt och zhuangspråk till varna de kommande generationerna. De levande och döda orden, fulla av livsfilosofin, mellan linjerna är livets sanning, är en oändlig encyklopedi.


Huvudfunktionen hos en gravsten är att ge lite information till kommande generationer om sina erfarenheter.


En är att ändra gravstenen när gravstenen.
Två är döden av sedvanen vid gravstenens begravning, men med tiden går det många människor som en levande jadeliknande grav.
Living Ying Grav att människor inte har dött på sedvanen, för att förstå sin egen livsmiljö efter döden, men också för att rädda några problem för kommande generationer.


Tombstone tillverkare av stora produkter:


1. Produktnamn

Monument Stones For Graves

2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Tombstone tillverkarens huvudprodukter bild:


European Style Tombstone one 4

Hot Tags: monument stenar för grav, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like