Monument Co

Monument Co: Ett monument till en död person eller händelse eller seger i krig.

Produktinformation

Monument Co


På toppen av Mount Rushmore i den svarta kullarna i South Dakota finns stora statyer av fyra amerikanska presidenter, Washington, Jefferson, Roosevelt och Lincoln. Den här kolossen är "USA: s nationella monument", den och den omgivande vacker integration av sjöar och berg, med permanent historisk betydelse och högt konstnärligt värde.


För att förhindra skador på det nationella monumentet och att hedra de fyra presidenterna är Mount Rushmore av gränser för besökare, som kan se den från en betraktningsplattform vid basen. Det finns också belysningsutrustning, natt i ljuset av skulpturgruppen och ha en annan rolig och speciell konstnärlig effekt.
Höjden av Washington Monument, ett landmärke i Washington, DC, faller eftersom det sjunker, enligt den nationella geodetiska undersökningen.
Med hänvisning till New Yorks dagliga nyheter sade rapporten att den senaste undersökningen finansierades av nationalparken på grund av oro för att jordbävningen 2011 skulle kunna skada monumentet. Relativa observationer visar att Washingtonmonumentet är två millimeter mindre än det var när det var sist mätt under 2009.
Resultatet är väldigt preliminärt, men det finns mycket data som kan användas för att spåra skadorna orsakade av jordbävningar och andra naturkatastrofer, säger Geodesic Doyle. Han tillade att National Geodesy Agency, en av Washingtons äldsta institutioner, har installerade metallbjälkar i landmärken som Lincoln Memorial och Washington Monument för att mäta långsiktig krympning.


Monument co., LTD. huvudprodukter:


1. Produktnamn Monument
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av de viktigaste produkterna av monument LTD:


European Style Tombstone one 4


Hot Tags: monument co, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like