Memorial Plaques

Memorial Plaques: En inskription, vanligtvis sten, fixerad på en vägg, vanligtvis minnes öppningen av en byggnad eller en tidigare plats.

Produktinformation

Memorial Plaques


Minnesmärken är inte bara tecken på instruktion, men också tecken på kultur, och även tecken på kulturell identitet. Det används ofta i palats, bågar, tempel, antika kinesiska arkitektur, kinesisk dekoration framträdande position för att förmedla den kejserliga makt, kultur, karaktärer, övertygelser, affärsverksamhet och annan information.


Memorial plaques används huvudsakligen för mer affärer, är vårt land spridningen av en unik reklamform av affärsinformation, det är genom att ta litterära verk, med köpmän bifogad, citera idiom och allusioner, myter och legender, kändis inskription, använd lyckliga sinne, plocka religionsuttryck, uttrycka känslor för att betala förpliktelsen, visa kredit etc. Laddad med tunga nationella kommersiella tankar, vilket återspeglar den traditionella kulturella färgen.


Med utvecklingen av samhälle och ekonomi kommer det inte bara att bidra till utgrävningen och sorteringen av skatten av den kinesiska kommersiella kulturen och studien av reklamskyltarnas historia, utan att diskutera den traditionella kulturen av plack och kritiskt ärva kulturarvet av nationell reklam. spelar också en mycket viktig roll för att lära, upplysa och främja utvecklingen och innovationen av modern reklam.


Minnesmärke av huvudprodukterna:


1. Produktnamn Memorial Plaques
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Ett foto av huvudprodukten av minnesmärket:


European Style Tombstone one 4

Hot Tags: memorial plaques, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like