Marmor Headstone

Marmorhuvudsten: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är det första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Marmor Headstone


Även om kostnaden för små konstnärliga gravstenar är kraftigt minskad, är kvalitetskraven för stenar fortfarande mycket strikta. Förutom kraven i hårdstenstruktur, texturbalans, väderbeständighet, men också för att säkerställa egenskaperna hos lätt stenskärning. Tombstone gör inte Det visar sig vara en singel som kompletteras med en bit sten, det behöver ofta flera delar, så fabriken i gravstenens gravstenar bearbetar produktion, måste ofta välja stenstenen klippd i olika delar, kommer att vara en hög polsk skulptur , dessa bitar och sedan monteras i en gravsten.


Idag är storleken på gravstenar mindre, så volymen av varje del av gravstenar är reducerad, och gravstenar måste delas upp i mindre delar för carving. Därför är stenskärningskraven för gravstenar strängare.


Tidigare, när storleken på gravstenar inte var strängt begränsad, uppmärksammade formen av konstnärliga gravstenar inte bara uppmärksamheten på det konstnärliga uppskattningsvärdet utan också efterföljande lyxstilen. Tre eller fyra olika stenarter skulle användas vid valet av gravstenar för konstnärlig carving och kombineras sedan till konstnärlig modellering, för att tillägga det konstnärliga värdet av gravstenar. Till exempel antar den konstnärliga gravstenen på bilden nedan en mängd olika stenmaterial som vit vit marmor, svart shanxi svart, röd indisk röd och grå sesamsvarta för snidning, vilket gör hela gravstenen full av konstnärlig atmosfär.


Marmorgravstenprodukter på huvudintroduktionen:


1. Produktnamn Marmor Headstone
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Huvudbilden av produkten på marmorgraven:


American Style Tombstone one 1

Hot Tags: marmorstensten, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like