Billiga Gravstenar

Billiga Gravstenar: Ett minnesmärke till de dödas begravningsplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Billiga Gravstenar


Sedan antiken har inskrifter inte begränsats till en stil i form. Nedan följer en kort introduktion av några vanliga inskriptioner med relativt stabilt format.
(a) Tombstone gravsten har vanligtvis titeln, texten, signaturen tre delar.
1. Vänligen skriv ned den avlidnes titel och yrke.
2. Huvuddelen av texten anger namnet på den avlidne och den avlidnes namn. Som "först test wang jun vuxna grav" .3. Signaturen anger identiteten och namnet på den person som rejste monumentet. Monumenttid kan skrivas eller ej.
(2) epitafsbeteckning består vanligen av titel, text och signatur.
1. Titeltitel består i allmänhet av den avlidnas namn och namnet på arten. Såsom i kapitlet av liu zihou.
2. Epitafens kropp är generell, medan epitaphens kropp består av tre delar. En kort introduktion av den avlidnes huvudsakliga livserfarenheter, den andra är att utvärdera de avlidnes främsta prestationer och sociala värden, Tre är att skriva innebörden av monumentet, medan den avlidnes olyckliga död uttrycker medkänsla.
3. Enhetsnamnet och författarens namn ska anges med datumet på inskriften. För att påpeka är det något epitaphmonumenthetsnamn eller författarens namn har skrivits i titeln, så undertecknat Endast skriftligt datum kan.
(3) monument av förtjänst det gamla monumentet för offentlig moral som firar allmän moral är i grunden utdöd idag, men för att kunna känna igen några avancerade individer, till exempel donera pengar för att bygga skolor, kommer monumentet också att byggas för att fira, vilket kan kallas det moderna monumentet av merit. Denna typ av monument har vanligtvis en titel, text, undertecknad tre delar.
1. Titeltitel utgörs vanligtvis av titeln på en person av förtjänst och dygd och namnet på den litterära arten. Till exempel donerade mr Don-don pengar för att bygga skolmonumentet.
2. Namnet eller namnet på den person som undertecknar inskriften och datumet för inskriptionen.


Billiga gravstenens huvudprodukt introduktion:


1. Produktnamn Billiga Gravstenar
2. Stilar Europea Style
3. Storlek   Standard och cu stomized storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Billiga gravstenar bilder av stora produkter:


ES-T (39)_副本

Hot Tags: billiga rubriker, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like