Heart Headstone

Hjärtstenstecken: Ett minnesmärke till de dödas gravplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Heart Headstone


De färdiga produkterna i en gravsten består av olika gravstenar, så det finns tusentals stilar av gravstenar. Nästan alla fabriker som specialiserat sig på produktion av gravstenar kan överensstämma med kundernas krav för att producera professionell stil. Det finns också gravstenstillverkare kommer att öppen utställningshall, för att ge kunderna referens och val. Tombstensprover som visas i allmänna utställningshallar. Följande typer:


Tombstones i europeisk stil


Den europeiska tombstensstilen, det huvudsakliga valet av sten till ren svart, mörkröd och grå, vit och andra färger. Företaget väljer främst högkvalitativ shanxi svart sten och importerad indisk röd sten som är hård, ren i konsistens och väl bearbetad i teknik. De europeiska gravstenarna är huvudsakligen rektangulära, vilket indikerar behovet av slipning och polering, och fronten kräver lite snidning: lättnad, linjeskärning etc. för att markera lyxen hos gravstenarna.Kinesisk stil gravsten


Den övergripande kombinationen av kinesisk gravsten är enklare än den japanska gravstenen, men gravstenytan är ofta huggen med komplexa mönster, som linjeskärning, nedsänkt carving, grundavlastning, hög relief, rund carving och så vidare.

En lyxig gravsten väljer främst svart, grått, vitt och annat ytfärgskonsistent stenmaterial och kräver inga sprickor, ärr, färglinjer och andra defekter. Det är svårt att bearbeta dem med monteringslinjen för olika former och storlekar av gravstenar. utrustning. Men det kan bearbetas genom sammansättningsprocess enligt dess form. Enligt bearbetningstekniken kan delas in i blockbearbetning, blockbearbetning och extrabearbetning och så vidare.


Hjärtformad gravsten av huvudintroduktionen:


1. Produktnamn Heart Headstone
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Huvudbilden av den hjärtformade gravstenen:


American Style Tombstone01_副本

Hot Tags: hjärta stensten, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like