Gravestones till salu

Gravestones till salu: Ett minnesmärke till de dödas begravningsplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Gravestones till salu


Därför omvandlas gravstenar gradvis till kulturella konstverk från praktiska artiklar, och deras funktioner, former, strukturer och dekorationer blir också alltmer diversifierade. Kärlens gravstenar ägnar större uppmärksamhet åt tablettens kropp, som vanligen är gjord av fin sten, såsom granit och marmor. Tombstones har blivit "hederscertifikat" och dekorationer för att registrera familjens släkt och döden av den avlidne. Detta stämmer överens med det kinesiska folks sociala sedvan att förhärda förfäderna, främja deras efterföljares välstånd och göra dem odödliga .


För att skydda monumentet från naturliga erosioner och konstgjorda skador, som vind, regn och sol, placeras den på utsidan av graven, och epitafen och inskriften är begravd i graven. Tombstones dominerades i hanen och tang dynastier, och blev senare normen.


För det första måste trämonumentet framför palatsporten, så kallad "det måste finnas ett monumentpalats". Detta trämonument används för att identifiera solskuggan, från skuggan av Yin och Yang, kan mätas genom förändringen av årstider;
För det andra byggdes det gamla jongmyo-monumentet framför monumentet, vilket var perforerat och brukade binda ett rep till de uppoffrade djuren. Efter gudarnas behandling behandlades djuren för blodoffer.
För det tredje är det gamla monumentet att leda kistan till begravningsredskapen.


Produktbeskrivning för gravsten försäljning:


1. Produktnamn Gravestones till salu
2. Stilar Europea Style
3. Storlek   Standard och cu stomized storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av produkter till salu på gravsten:


European Style Tombstone one 4

Hot Tags: gravstenar till salu, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like