Gravestone Monument

Gravestone Monuments: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Gravestone Monument


Regn faller på qingming-festivalen, och förbipasserande dör. Klockor på himlen, vinden, droppvis av regnet föll på martyrernas monument, himlen verkar förflyttas av hjältemakterna. När jag tittar tillbaka på Heroes monument igen, mitt hjärta quivers med dropp och dropp av regnet, inför mina ögon en dimmig.


Det förflutna är historia, men inte något slags känslor, grundskolan måste följa läraren till kyrkogårdsgrav på kull martyr, då tror att högt monument kan inte säga den majestätiska och högtidliga, en delikat vit blommor i bröstet, en röd halsduk tyst torka minnesplattan i fötternas damm och torka tvivel inte går, vi är här för att göra vad, de gick bort, låt oss ta en titt på dem, de vet det som begravdes under ett högt tornmonument. Kom igen med frågor och kom tillbaka med frågor. år efter år blev grav sopa en vana.


En party flagga, fladdrande framför oss. Våra hjärtan flyger med den. Det här har vi gått på bilen kom till kirinberget. Listor - vinden följer oss till monumentet. Ja, det har en lång historia. Det har förhoppningar och böner av generationer av folk. Åttio år av vind och regn trudge, åttio års ombytningar av historien. Se upp på monumentet, verkar jag se vår moder jord Yangtze floden, se himlen bara en jätte örn flyger. Vi växer upp hälsosamt. Varför? Det här beror på att ungdomsblod av de här martyrerna slog in! Vi köpte alla dessa saker med deras blod, ett lugnt liv som de köpt med sina liv.


Introduktion till de viktigaste produkterna av gravstenen monument:


1. Produktnamn

Gravestone Monument

2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


En bild av gravproduktens huvudprodukter:


European Style Tombstone one 2

Hot Tags: gravsten monument, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like