Gravestone Maker

Gravestone Maker: Ett minnesmärke till de dödas begravningsplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Gravestone Maker


Människans begravning för att göra en minnesbärare, vanligtvis gjord av stenmaterial, men också använda trä, metallmaterial och annat material, antika Kina "grav och inte grav", bara i den underjordiska begravningen, ytan på trädskyltarna. Sedan var det gradvis graven med jorden staplade på marken, och sedan var gravstenen. Tombstones inskription graverades i allmänhet med den avlidnes namn, infödda plats, prestationer, dödsdatum och monumentets namn och förhållandet med den avlidne, skriva inskriften ska vara full av respekt och känslor av den avlidne.

Tombstone, inklusive gravstenens ontologi, beskriven i graven på ontologins övre ände, fixade en videospelare, videospelare angiven på en USB-port, minneskortsgränssnitt, en knapp, en knapp, volymen, paus och brytare som beskrivs På gravstenens ontologi sätter spår av anordning, är det beskrivna anordningsspåret fixerat vid botten av anslutningsmaskinen, som beskrivs av motorns utgående axeländar, fast anslutning med gängstång, som beskrivs på den gängade stången, har fram och återgående skruvgänganslutning, beskrev sidoväggarna hos skruvfästplatta är fast anslutning, beskrivs enhetsspåret fast vid botten av anslutningen av den elektriska teleskopstången, beskriven den elektriska teleskopstångens teleskopiska fasta förbindelse har en skjutreglage. Den övre änden av glidstången är fast förbunden med en baffelplatta , och glidlänken på glidstången är försedd med ett första glidblock. Uppbyggnadsstrukturen enligt uppfinningen är rimlig, och förfäderna kan vara åter ledad genom att titta på video. Samtidigt kan solpanelen ladda upp det uppladdningsbara batteriet för att undvika att byta batteri.


Beskrivning av stora produkter av gravstenstillverkare:


1. Produktnamn Gravestone Maker
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Tombstone tillverkarens huvudproduktbilder:


European Style Tombstone 富文本 1


Hot Tags: gravare tillverkare, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like