Gravestone Designs

Gravestone Designs: Det kan delas in i traditionell gravsten design och konstnärlig gravsten design.

Produktinformation

Gravestone Designs


Definitionen av grafsten design kan delas upp i traditionell gravsten design och konstnärlig gravsten design.Det är en av de mönster som utvecklats med behov av The Times.Use vision och mening som ett sätt att kommunikation och expression.Through olika sätt att skapa och kombinera symboler, prydnader, bilder, livserfarenhet och livsbetydelse, värde, för att göra ett visuellt uttryck som används för att förmedla idéer eller meddelanden för att uttrycka sorg, miss. Tombstone-designers kan använda expertis inom typografi, bildkonst, skulptur, dekoration, sidlayout, etc .Tombstones design hänvisar vanligen till processen att göra (design) och det färdiga arbetet.


Tombstone konst, inte att säga att den traditionella kinesiska gravstenen och art.Chinese folk traditionella gravstenen, har också lite konst utsmyckning modellering, såsom prägling, värdefullt.som handiwork, sten man, djur och fåglar etc., men den traditionella gravstenen är mer av arkitektoniskt språk, inte med skulpturspråk för att bygga, såsom sten, sten några Que, sten, baluster, kolumnbräda, lättnad och värdefullt.som handiwork är att dekorera byggnadskomponenten, men hör ofta till byggandet av några av Den stiliserade styva ingen art av personligheten. För brist på individualitet är ett ansikte, oavsett om det används av någon annan, mer högtidligt än viktigt. Folk som kommer in på en sådan kyrkogård kommer att känna sig styva, monotona och deprimerande.
Skulptur som en konstform för att bygga en gravsten kommer att göra miljön full av vitalitet, visa fullt den rika kulturella atmosfären, uttrycka förståelsen av livet och respekten för livet. Varje avliden person har sin egen personlighet, vare sig stor eller vanlig, inklusive bild, personlighet, yrke, tro och erfarenhet. Språket i skulpturen och livets språk kan kommuniceras väl och omvandlas. Varje gravsten är ett komplett konstverk som representerar, sammanfattar och sublimerar den avlidnes liv. Folk som dröjer i sådana gravar får tröst, infektion och upplysning, vilket är arv och främjande av mänsklig kultur och bidraget till mänsklig civilisation.


Tombstone design av de viktigaste produkterna:


1. Produktnamn Gravsten
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Tombstone design av huvudproduktbilderna:


European Style Tombstone one 3

Hot Tags: gravkonstruktioner, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like