Graveside Memorials

Graveside Memorials: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Graveside Memorials


Kyrkogården är en typ av begravningsform typ av kyrkogård. Med utvecklingen av The Times behöver modern kyrkogårdskonstruktion gå mot riktningen för landskap, konst, tredimensionell, personlig och industrialisering. Orientalisk kylpark och annan enastående kyrkogård har också byggts.


I de flesta kulturer var det familjens plikt att tillhandahålla en gravplats för de döda, eftersom det var allmänt trodde att släktskapet överlevde döden. I bibeln var det land som Abraham köpte från hittiterna präglat av grottor där han kunde begrava död av hans familj.
Platsen för en familjes grav väljs ofta: i Kina väljer en feng shui-mästare platsen för ett blåsigt område. Kyrkogårdar kan också betraktas som "heliga" eller förbjudna. I länder som Japan och Mexiko är kyrkogårdar gudstjänster för de döda vid vissa tillfällen. I andra länder och i andra religiösa samhällen är kyrkogårdar öde och glesbefolkade. Platser med god vattenkvalitet. Sydkoreaner uppmanar traditionellt jordgudinnare att välja välgörande land så att "onda andar är onda andar" inte kan Önskan att återförenas med sina förfäder har alltid varit mycket stark, asiatisk filial son ibland på bekostnad av resterna av sina förfäder tillbaka till Japan eller Kina för begravning. I västvärlden är det vanligt att "hämta hem" de döda med flyg, järnväg och hav.
Även i fall där en stam eller samhälle är ansvarig för att ge en kyrkogård, är begravning i en gemenskapskyrkogård ett avundsvärt privilegium. Utövare kan bo i städer, men de kan inte begravas i sina kyrkogårdar. Fornämnare, romare och andra folk etablerade speciella kyrkogårdar för begravning av brottslingar, utomjordingar och de fattiga. I Europa fick dömda häxor och mördare, liksom de som begick självmord, inte begravas i kyrkogårdar från medeltiden fram till 1890-talet.


Kyrkogård monument av de viktigaste produkterna:


1. Produktnamn Graveside Memorials
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av de viktigaste produkterna på kyrkogården monument:


Germany monumen one 2

Hot Tags: graveside minnesmärken, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning