Granit Tombstone

Granitgravsten: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Granit TombstoneStone carving kräver vanligtvis en stor modell eller liten modell att forma, stensnideri med en kniv, mejsel, borr, torn och andra verktyg, genom design, blanking, carving, padda, vax och andra processer i en bit av stenen utsökta hantverk . Det finns två vanliga re-zhi- eller amplifieringstekniker, en är punkt- och linjärinstrumentförstärkning, den andra är centrum för den proportionella förstärkningen. Dessa två metoder kan i princip lösa problemet med rezhi och förstärkning av figurativ modellering, men det är för mekanisk. Stone carvers förstår inte helt prototypens form, och stenutskurvor liknar ofta prototypens stora form utan någon charm.


I Kina skiljer sig den geografiska fördelningen av stenklippningar från norr till söder och olika klimat-, politik-, ekonomi-, kultur- och folkmiljöer mellan söder och norr påverkar de olika regionala kulturerna av stenhuggningar. Oavsett vilken region bildandet av stenkultur och lokal historisk och kulturell ackumulering och effekterna av den naturliga miljön har ett bra förhållande. Traditionell kultur, geografiska förhållanden, klimatförhållanden och lagring av snidningsmaterial har stor inverkan på produktion av stensniderier och bildandet av egenskaper. Därför har den arkitektoniska stensnivån starka regionala egenskaper, vilket visar ett mönster av nord-syd-konkurrens och flerventilblomning.

Granit gravsten huvudprodukt viktig förklaring:


1. Produktnamn Granit Tombstone
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Viktiga bilder av stora granitgravstenar:


Russia Style Tombstone one 2

Hot Tags: granit gravsten, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like