Granit Grave Markers

Granit Grave Markers: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Granit Grave Markers


Som vi alla vet har gravstenar från och med de antika tiderna i Kina gjorts i grunden av sten, eftersom stenstenar är mer gynnsamma för minnesmärke för framtida generationer än trä. Således finns det många typer av stenar i vårt liv, vilken typ av sten är mer lämplig för gravsten? Eftersom stenstenarna placeras utomhus året runt, är det nödvändigt att ha mycket stabila egenskaper, korrosion och väderbeständighet, och lätt att bearbeta och kan tillgodose de flesta kunders behov på sina funktioner. Hittills är alla gravstenar i världen gjorda av sten, men ur stenmaterialets perspektiv kan alla gravstenar snidas i olika stilar. Från miljösynpunkt är det mesta av marmor inte lämpligt för stenhuggningstensten, eftersom den kemiska egenskapen hos marmor inte är mer stabil än granit, vilket inte är lämplig för att placeras utomhus under lång tid. Därför är granitsten efter år av test och forskning den mest lämpliga sten för tombston e, och nu är nästan alla gravstenar på kyrkogården och kyrkogården gjorda av granit.


Jämfört med granit är marmor mjuk, flerfärgsmönster är mer uppenbart, fler partiklar. Så, marmor är i princip att använda inom inomhusdekoration prioriteras, vänta på att TV-vägg, mark, fönsterbräda och marmors inre innehåller mycket rika kalciumkarbonat, utsättas för mycket lätt korrodering och väderförvrängning, så att ytan förlorar glans mycket snabbt. Granit har å andra sidan en mer solid textur, likformig struktur, vacker färg och är inte lätt att förväxlas. Färgen och glansen kan bibehållas i årtionden eller till och med hundratals år.


Granit gravsten av huvudproduktbeskrivningen:


1. Produktnamn

Granit Grave Markers

2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Granit gravsten av huvudproduktbilderna:


European Style Tombstone one 1

Hot Tags: granit gravmarkörer, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like