Anpassade monument

Anpassade monument: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Anpassade monument


Sedan reformen av begravning och begravning som förespråkar grön begravning har människor betalat mer och mer uppmärksamhet åt den ekonomiska och ekologiska utvecklingen av gravstenen och den lilla gravstenen har gradvis blivit utvecklingsriktningen för gravstenmarknaden. Grafstenstillverkare och kyrkogårdar har uppmärksammat sig på Produktionen och anpassningen av små gravstenar. Vad bör man då uppmärksamma i stenvalet och modellering och carving av skräddarsydda små gravstenar?


Uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten och typen av stenmaterial


På grund av den begränsade storleken på små gravstenar är urvalet av gravstenar ganska annorlunda än det förflutna. Först och främst har antalet och volymen sten som behövs för gravsten minskat. Tidigare brukade gravstenstillverkare producera anpassade traditionella gravstenar och lyxiga gravstenar, som krävde stora stenmaterial och två eller tre typer av stenstenskombinationer, men nu behövs de inte längre. I stället behövs mindre, tunnare stenar och plattor. På så sätt är stenkvaliteten för gravstenen högre Tombstoneens kvalitet bör inte bara vara stabil i struktur, hård i material och enhetlig i konsistens utan också lätt att klippas mekaniskt och vara resistent mot förväxling och korrosion. På så sätt kan gravstenstillverkare se till att stenen inte är bortkastad vid klippning och bearbetning av gravsten och göra den anpassade lilla gravstenen motstå dopet av vind och sol, har gått ner.


Anpassat monument till introduktionens huvudprodukter:


1. Produktnamn

Anpassade monument

2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Anpassat monument av huvudprodukterna i bilden:


European Style Tombstone 富文本 1

Hot Tags: anpassade monument, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like