Anpassade gravstenar

Custom Gravestones: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Anpassade gravstenar


Hui 'en gravsten av ett stenmaterial läggs i graven, det är informationen som berättar för andra att förbi inte bara, också vara en slags familjeformig kraftreflektion, eftersom typen av gravsten är varierad. En uppsättning hui en gravsten, mindre än tusen, mer än tio tusen, som för de personliga lyxiga familjen gravstenen, till och med till hundratusentals att göra en uppsättning, också därför, om konsumenter vill anpassa en uppsättning personliga hui 'en gravsten, är det inte så mycket enkel sak. För att underlätta för konsumenterna att bättre och snabbare beställa sina favorit gravstenar, kommer denna artikel helt enkelt att presentera några tips för egna gravstenar.


Anpassad gravsten är en typ av konsumenternas efterfrågan, att köpa rätt gravsten är en konsument eller köparens mål. I målhanteringen finns ett kriterium som kallas smart princip som refererar till: specifika uppgifter, mätbara, uppnåbara, praktiska, periodiska aktualitet.Start från dessa fem punkter skulle det inte vara svårt att beställa en uppsättning gravestones.Now ofta vissa enskilda konsumenter när man beställer gravstenar, det finns ingen tydlig efterfrågan, det är okej, det är okej, till slutet av systemdesignen är inte bra, slöseri med tid på båda sidor, också utsatt för missförstånd. Därför är det i kommunikation med tillverkare tydligt att ge dem tydliga geografiska behov, det är mycket nödvändigt.


Anpassad gravsten huvudproduktbeskrivning:


1. Produktnamn Anpassade gravstenar
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Anpassad gravsten huvudproduktbild:


Belgium Tombstone one 2

Hot Tags: anpassade gravstenar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like