Cross Headstone

Cross Headstone: Ett minnesmärke till de dödas begravningsplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Cross Headstone


Omkring 35 år korsades Jesus Kristus, Guds son, för att bära världens synder. Korset representerar Jesu Kristi frälsning. När kristna dör och är begravda placerar de ett kors över graven. Det innebär att Den döde i graven tror på Jesus Kristus, och han har vilat i Herren.

Korset var ett grymt instrument för tortyr. När den romerska guvernören Pilatus, under tryck från judarna, fördömde Jesus till döds, tog soldaterna honom till en plats som kallas golgotha, där de korsfästes. Bibeln konstaterar också att det fanns två rånare som korsfästes med Jesus, en på vänster sida av Jesus och den andra på högra sidan av Jesus. Således kan man se att korset bara var ett verktyg för att hantera brottslingar under Jesu tid, och det var inget att lova eller hedra i.

Men Jesu Kristi uppståndelse från de döda på den tredje dagen av hans korsfästelse var Guds frälsningsplan från världens början. Men vi trodde att han blev sönder, slagen av gud och drabbad. Men han blev krossad för våra överträdelser, han blev krossad för våra missgärningar. Vi har fred på grund av hans straff. Vid hans ränder är vi botade. Alla av oss som får har viljat; Vi har vridit var och en på sin väg. Men Herren hade för avsikt att krossa honom och att plåga honom, han är Herrens syndoffer.
Herrens Jesu Kristi död och uppståndelse fullbordade Guds plan för mänsklighetens frälsning, och han vann härlighet från korsets smärta över döden. Därför betraktas korset av vissa människor som en symbol för ära och frälsning.

Cross introduktion av gravsten:


1. Produktnamn Cross Headstone
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Huvudbilden av korsgravstenprodukter:


ES-T (4)_副本Hot Tags: Cross Headstone, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like