Cemetery gravstenar

Kyrkogårdsgravstenar: Ett minnesmärke till de dödas gravplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Cemetery gravstenar


Kinesiska kyrkogårdar härstammar i Kinas republik och kan spåras tillbaka till de kejserliga gravarna, Qins första kejsars mausoleum, Han-dynastins mausoleum, Ming-gravarna, Qing-dynastinens östra gravar och den västra graven av qing dynastin. I modern tid var det en plats för vanliga människor att begrava sina kroppar, även känd som kyrkogården. Med mörk och hemsk färg, nämns ofta, låt en person känna sig snygg.


Olikt från de tidigare massgraven skapar en enhetlig planering en kyrkogård uppradad i rader. Även om marken är sparad, kommer det oundvikligen att skapa en känsla av tryck och psykiskt tryck, särskilt de färgstarka keramiska huvuden. Kände mycket visuell förorening.


Moderna kyrkogårdar uppmärksammar ekologiskt skydd, markbesparingar, parker och mänsklig kultur. Således bör inte heller kyrkogårdsstenstenstypen främjas, inte bara i landskapet som stödjer befordran.


Tombstones i kyrkogårdar idag är huvudsakligen uppdelade i traditionella gravstenar, som vanligtvis har LIDS för att påminna människor av hus i underjorden.


Då finns det de konstiga gravstenarna som regeringen har främjat. Eftersom designen är enkel, täcker ett område av små, för att främja energetiskt. Men allmänheten har ännu inte anpassat. Också har familjen att begrava graven tillsammans, är också regeringen kraftfullt att vägleda, för dess sektion land, miljöskydd. Det finns gräsmatta begravningar, vägg begravningar, blomma begravningar, hav begravningar och andra sätt.


Inledning av gravplatsens huvudprodukter:


1. Produktnamn Cemetery gravstenar
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av viktiga produkter av kyrkogårds gravstenar:


European Style Tombstone 富文本 1

Hot Tags: kyrkogård gravstenar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like