Cemetery Statues

Cemetery statyer: Med utvecklingen av ekonomin har människor högre och högre krav på estetik.

Produktinformation

Cemetery Statues


Med utvecklingen av ekonomin har människor högre och högre krav på estetik, och deras personliga idéer är upplysta. Tvärtom kommer människor inte att prata om färgbytet av gravstenar, men diskutera och göra särskild forskning om formerna av gravstenar, särskilt i storstäderna i Kina. I urbana kyrkogårdar är konstnärliga gravstenar favoriserade gravstenar. Förutom det uppenbara personliga utseendet är utsmyckningsstilen på konstnärliga gravstenar också unika, och personliga små konstnärliga gravstenar har lockat människors uppmärksamhet!


För närvarande finns det många stilar och former av små konstnärliga gravstenar i inhemska stadskyrkogårdar, och utsökt och vacker carving är den gemensamma väsen för alla konstnärliga gravstenar. För att förbättra konkurrenskraften hos kyrkogårdar och kyrkogårdar själva förbättrar de ständigt deras snideri kompetens, hoppas kunna skapa en populär och högkvalitativ konstnärlig gravsten.


Huvudmonumentet för den konstnärliga gravstenen bearbetas och skäras normalt, men inte för dig. Som det framgår av bilden ovan är det den enda delen av hela den konstnärliga gravstenen som är snidad och snidningen är komplex och utsökt, som innehåller vackra kulturella konnotationer. Den övre delen av huvudtabletten används som bakgrund för modellering, som är att skära ut husmurens konsistens, medan höger sida är snidad med tredimensionell lättnad, som är snidad med livlig lönnform, som om den är från väggens hörn och också snidad med en gata lampa med en väldigt levande bild, som ligger mycket nära den konstnärliga atmosfären i den verkliga miljön.


Kyrkogård statyer av de viktigaste produkterna:


1. Produktnamn Kyrkogård
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av de viktigaste produkterna på kyrkogården statyer:


European Style Tombstone one 2

Hot Tags: kyrkogårds statyer, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like