Kyrkogård Gravestones

Kyrkogård Gravestones: Det är natursten eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Kyrkogård Gravestones


En kyrkogård är en offentlig anläggning för stads- och landsbygdsinvånare att begrava sina aska och kvarlevor. Kyrkogårdarna är uppdelade i kyrkogårdar i allmänhetens välbefinnande och kommersiella kyrkogårdar. Kyrkogårdarna för offentlig välfärd är offentliga kyrkogårdar som tillhandahåller tjänster för begravning av kvarlevor eller cremains av landsbygdens invånare. Kommersiella kyrkogårdar är offentliga kyrkogårdar som tillhandahåller betalda tjänster för begravning av stadsbor i form av cremains eller rester. De tillhör den tertiära industrin.


1. En kyrkogård är en plats där resterna eller aska av en avliden samlas på ett ställe.Detta är civilisation och framsteg i historien om mänsklig utveckling. Det kan grovt delas in i följande typer:
Gamla kyrkogårdar av Vassal Kings: vissa kan också kallas kejserliga gravar, som bildades av makt.
2. Klankyrkogård: hänvisar till den plats där människor med samma tro eller ideologi är begravda.
Familjekyrkogård: den plats där ens familjemedlemmar är begravda.
4. Särskild kyrkogård: avser kyrkogården som är inrättad för begravning av relevant personal på grund av en särskild händelse eller krig och andra faktorer.
5. En allmän kyrkogård är en plats där människor från alla samhällsskikt läggs vila efter deras död, vanligtvis utan speciella krav.


Inledning av gravplatsens huvudprodukter:


1. Produktnamn Kyrkogård Gravestones
2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Bilder av viktiga produkter av kyrkogårds gravstenar:


Germany monumen one 1

Hot Tags: kyrkogård gravstenar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like