Baby Gravstenar

Baby Headstones: Ett minnesmärke till de dödas begravningsplats, vanligtvis gjord av sten, men också av trä, metall och annat material.

Produktinformation

Baby Gravstenar


För gravarna av begravningsfamiljerna kan en eller två generationer komma ihåg att tre generationer senare inte är tydliga, särskilt efter migration, kommer krig inte att veta var förfaderliga gravar. Hur man löser människor kommer upp på många sätt. I början människor begravdes från de döda. Inspirerad av trädgården som användes för att hålla kista repet, infördes träpinne och bambupole framför graven, och fibrösa saker (papper eller silke, etc.) fästes. Datum och tid för den avlidnes födelse och död indikerades, som kallas "mingjing" (eller "mingjing"). Men det är lätt, skada, folk kommer att tänka på ett annat sätt: de rika och ädla familjerna har en stenkolumn istället av trädgården stapel, huggen på stenkolonnen, namnet på de döda, födelsetiden, officiell rang och så vidare.


För att gravera fler tecken, utvecklades deras kroppar till kvadrater och rektanglar, och de begravdes i eller utanför gravarna. Med hänvisning till byggnaderna tillsattes stalens överdel med stalhatten, som var dekorerad med djur-, växt- eller landskapsmönster, och stelekroppen graverades med den avlidnes resumé. Markerad som en enda begravning med hans fru, concubine, son, kvinna, etc.Engrave (det vill säga graven) fengshui geografisk plats orientering.Heaven, torr och jord support.En medelklass familj kan ha en medelstor gravsten, en fattig familj får bara ha en liten stentabletta med ett namn på den, eller en bladsnabbtablett eller ett vintergröna träd.


Produktbeskrivning för barnstenstecken:


1. Produktnamn Baby Gravstenar
2. Stilar Europea Style
3. Storlek   Standard och cu stomized storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Baby gravstenens huvudproduktfoto:


European Style Tombstone one 4

Hot Tags: baby headstones, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like