Ängelmonument

Ängelmonument: Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är första urvalsmaterialet.

Produktinformation

Ängelmonument


En kyrkogård är alltid en plats för sorg, en plats där människor kommer ihåg sina nära och kära. Folk besöker endast kyrkogårdar när en älskad har dött eller vid andra specifika tider. Men en sådan kyrkogård besöks ofta av turister som inte har något att göra med död begravd på kyrkogården. Vad lockar dem är de unika gravstenen änglarna. "


Platsen är Staglieno, en liten stad i Genua, Italien, och kyrkogården är mer ett skulpturmuseum med ett tema för döden än en kyrkogård. De rika människorna i Genua brukade placera stora skulpturer på sina gravstenar för att uttrycka sin förståelse och koncept av död, en tradition som varade i hundratals år.


Denna kyrkogård byggdes 1851, och under över 100 år har det ackumulerats ett otroligt antal utsökta gravstenskulpturer. Vad som är mer imponerande är den utsökta konstnärliga nivån på dessa skulpturer och de olika åsikterna om döden. Livs och dödens uttryck i dessa skulpturer väcker ofta folkets tänkande.


Nietzsche och Mark Twain sägs ha lämnat sina fotspår här och berördes av dessa gravstenar, med tanken att ett så kort liv är så svårt att lösa. Vad kan vara ett tystare ställe att överväga värdet av livet.


Angel monument produktbeskrivning:


1. Produktnamn

Ängelmonument

2. Stilar Europea Style
3. Storlek Standard och anpassad storlek tillgänglig, för anpassade storlekar, kontakta oss för mer information.
4. Yta Polerat, snidat, honat, naturligt splittrat, sandblästrat, etc ...
5.Material G664 / G654 / G603, Olivgrön, Paradiso, Auroru, Bahama blå, Flerfärgad röd, Kattögon, Shanxi Svart, Carara Vit ...
6.Packing Stark träkasse ourside, med plast inslagna inuti.
7. Service Egna fabriker adn strikt kvalitetskontroll, konkurrenskraftigt pris, CAD ritning design, snabb citering och leverans.
8.Delivery 20-30 dagar efter deponering.
9. Betalningsvillkor Normalt, med T / T, 30% deposition som bekräftande order, balans före leverans. L / C också tillgänglig.


Det är naturligt stenmaterial eller konstgjort stenmaterial normalt, med marmorgranit är det första urvalsmaterialet.


Produktbild av ängelmonument:


American Style Tombstone one 1

Hot Tags: ängelmonument, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning