Kristallgrå marmorplattor

Märke: Xiamen Kao Shi Imp. & Exp. Co., Ltd.
MOQ: Minst 50 kvadratmeter
Kod: Kristallgrå marmorplattor
Plåt: (2200-2600) mm X (1300-1600) mm X 20mm (2200-3200) mm X (1300-1680) mm X 30mm
Kakel: 800x800mm, 600x600mm, 300x300mm, 300x600mm

Produktinformation

Kristallgrå marmorplattor


Kort introduktion till den kristallgrå marmorplattan:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Kristallmarmor avser allmänt marmor, kalksten, dolomit och karbonat som bildas av olika förändringsskarn och marmor. Kristallvit marmor SLATE golvbottenfärg rent vitt, golvet är huvudsakligen uppdelat i grova blommor, fina blommor. Denna typ av stenvit renhet är hög, stor kornkristallstruktur, hårdhet, färgslät, strukturtät egenskaper och den vanliga strukturen i vit marmormalm är unik.

Följande är introduktionen av typen kristallmarmor.


Typer av kristallmarmor:

1. Crystal beige marmor
Kristallrisgult marmor, färgen är fuktigare, jämnare, detta är viktigare. Bra kristallrisgult marmorpris är dyrare, cirka 1000 multivariat varje kvadratmeter, det är ett litet område som vanligtvis används, eftersom kristallrisgult marmor själv har det dekorativa mönstret av xichang, använda för att smycka, ge en person bekväm naturlig känsla.
2.Amethyst marmor
Ametist tillhör också en slags marmor, kvaliteten på ett material är hårt, dekorativt mönster är jämnt, färg och glans är stabilt, ljusstyrkan är bättre. Den har förmågan att motstå väderbildning, korrosion och nötning och kan behålla sitt prydnadsvärde för en lång tid.Med god polerbarhet, efter polering, kan glansen nå mer än 100, så ljus som spegel; Naturlig struktur, textur tjock, ljus kristallhårdhet hög.
3. Kristallvit marmor
Kristallvit marmor SLATE golv bottenfärg ren vit, golvet är huvudsakligen uppdelat i grova blommor, fina blommor. Denna typ av stenvit renhet är hög, stor korn kristallstruktur, hårdhet, slät färg, struktur täta egenskaper och den vanliga vita marmor malmstrukturen är unik.


Produktion förpackningsvisning av kristallgrå marmorplatta:


pack


Om du är intresserad av våra kristallgrå marmorplattor, välkommen att köpa kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris hos oss. Som en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av nya marmor i Kina stöder vi också grossisttjänster. För mer info, kontakta oss nu.

Hot Tags: kristallgrå marmorplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like