Kinesiska drömgrå marmorplattor

Märke: Xiamen Kao Shi Imp. & Exp. Co., Ltd. MOQ: Minst 50 kvadratmeter Kod: Kinesiska drömgrå marmorplattor: (2200-2600) mm X (1300-1600) mm X 20mm (2200-3200) mm X (1300-1680) mm X 30 mm kakel: 800x800mm, 600x600mm, 300x300mm, 300x600mm

Produktinformation

Kinesiska drömgrå marmorplattor


En kort introduktion till den grå marmorplattan i den kinesiska drömmen:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Ammingsmetoden för grå Dali-marmor:

1, den nyinstallerade marmorplattformen kommer att ha sömaska, cementaska eller andra svettdammfläckar, använd först tvättmedel för att ta bort fläckarna. Om det är den gamla stenytesrenoveringen, är det bästa sättet att göra sömlös behandling med lim kommer vara sömmen fyllning och polering.
2, den lokala rengöringen, lufttorka, kristallvård innan den formella scenen. Applicera en liten mängd K2-kristallhärdare på marmorterrassen, slip sedan torr med en bänkmaskin och trådull. Ovanstående operation måste samarbeta med trycket från ganska 70 kg vikt och jiahua-maskinen med låg hastighet på 176 varv per minut plus den vassa ståltråden bomull, för att producera värme för att påskynda förkalkningseffekten bättre.
3. Det räcker inte för den nya plattformen att bara göra kristallen en gång. Några av marmorglasytorna kommer att skadas något under konstruktionen. K3-kristallpolicy är tillgänglig för att avhjälpa och fylla i ovanstående problem. Processen är densamma som K2 kristallhärdningsmedel.
4. Som nämnts ovan kommer vaxskiktet att göra marmorblommamärket. Färdig som K2-kristallhärdare. Om du lägger till K3-kristallpolermedel, måste du göra ett K2-kristallhärdningsmedel, nämligen K2 + K3 + K2, vilket är en dubbel sandwich-metod, men den används endast efter K2-kristallhärdningsmedel och plattformens ljusstyrka räcker inte att överväga.


Kinesisk drömgrå Dali SLATE produktionsförpackningsdisplay:


pack


Om du är intresserad av våra kinesiska drömgrå marmorplattor, välkommen att köpa kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris hos oss. Som en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av nya marmor i Kina stöder vi också grossisttjänster. För mer info, kontakta oss nu.


FAQ

-Normalt 30% förskott, och resten måste betalas mot handlingar

-100% oåterkallelig L / C i sikte.

-Paypal, Western Union är acceptabla.

Hur får man prov?

Prov (er) kommer att tillhandahållas under förutsättning att:

- Exempel på begäran mindre än 0,5 m2 / 15 kg är gratis.

- Exempel på leveranskostnader kommer att ske på köparens konto

Hot Tags: kinesiska drömgrå marmorplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like