Granitplattor till salu

1.Material; Granit
2. Leveranstid: Inom 15 dagar
3.Origin; Kina
4.Trademark: Kaoshi Stone

Produktinformation

Grundläggande information.


Produktnamn: Granitplattor till salu

Modell nr .: Granit

Unified Catalog: G562

Form: Slab

Teknik: Naturligt

Certifiering: ISO9001, CE

Kvalitet: Kontroll av vårt erfarna QC-team

Tjocklek Tolerans: +/- 1mm för Slab, +/- 0.5mm för Tegel

Provförfrågan: Gratis prov med frakt betalt av kund

Företagstyp: Tillverkare

Varumärke: Kaoshi Stone

Transportpaket: Starka träkasser

Specifikation: SGS, CE, High Export Standard

Ursprung: Kina


Granitplattor till salu


Granitplattor till salu hänvisar till golvplattor av granit. De granitplattor som används som golv är mycket attraktiva eftersom det inte finns två identiska marmorstenar. Strukturen i varje tegel är unik och ovanlig, speciellt när mönstren kombineras i olika färger och storlekar. Därför installeras granitplattor på olika sätt i både dekorativa och funktionella bostäder. Klippans kvalitet och deras naturliga och vackra utseende hjälper till att skapa en serie marmorstenkombinationer av olika slag, olika färger, mönster och texturer. Därför, med hög nötningsbeständighet, hög ytbehandling, vattentät, korrosion, ljus och generös marmorsten, som ofta används i hem, hotell, restauranger, tunnelbanestationer och flygplatser, stationer, bryggor och annan tätbefolkade mark, väggdekoration.Produktbeskrivning

Produktnamn: granitplattor till salu

Den vanliga storleken för BIG granitplatta 260up x 160up cm; Liten platta 180 ~ 240 upp x 60/70 cm
Tjocklek: 2cm, 2,5cm, 3cm, 5cm eller enligt specifikation
Yta: Polerat, honat, flammat, bushhammered
Starkt paket: Pallet med järnmetallfot; Fixa pallen ordentligt av tjockt virke för att skydda plåtsäkerheten vid leverans.

Om oss

Xiamen Kaoshi Stone Co, Ltd är beläget i Fujian-provinsen, Kina. Vi är en tillverkare specialiserad på att producera granit & marmor & basalt & skiffer och sandsten i 12 år.

Vi är engagerade i högkvalitativ naturstenproduktion, tillverkning och handel. Våra produkter, inklusive granitplattor, bänkskivor, stenläggningar, plattor, monument, mosaik, kultursten, eldstad, kutta-storlek ^ etc har ständigt exporterats till Europa, Australien, Amerika, Sydostasien, Sydafrika och Mellanöstern och haft ett gott rykte.

Vi är särskilt bra på projektorder för hotell, hem, offentlig eara, kommersiellt centrum, Holiday Inn, Comfort Suites, bostadsinredning etc.Hot Tags: granitplattor till salu tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like