Stenskulptur

1.Dimension: Anpassad storlek
2. Företagstyp: Tillverkare
3.Trademark: Kaoshi Stone

Produktinformation

Grundläggande information


Material: Marmor

Typ: Figur

Stil: Abstrakt

Användning: Trädgård, Konst & Samling, Kvadrat

Färg: Vit

Storlek: Stor

Bearbetning: Handgjord

Avsluta: Polerat, Handskarv, etc.

Kvalitet: Kontroll av vårt erfarna QC-team

Leveranstid: Inom 15 dagar när beställningen bekräftats

Produktnamn: Stenskulptur

Transportpaket: Med plastfilm och skum inuti, Ytter med träkista


Produktbeskrivning

Artikelnamn: Stenskulptur

Vi har fabriker som producerar olika storlekar av stenskulptur.

Från 80 till 280 cm finns tillgängliga eller enligt angiven.

Tillgänglig färg: Vit, Svart, Gul mmVerk av stenskulptur användes ofta som ornament för trädgårdar, skyltar för ingångar eller arkitektonisk dekoration av mausoleer. stenskulptur var tung, så stenskulptur är inte lätt att bli stulen. och carving detaljer skadades inte lätt av vind och rain.stone skulptur användes ofta utomhus.fördelar

1) Professionell och erfaren stenleverantör. Alla produkter Självdesignade, egna CAD-designers, alla mönster, former, storlekar finns tillgängliga, ODM & OEM-order är välkomna.


2) konkurrenskraftigt pris Egen fabrik och prisförhandlingsbar, Välkommen din rättegång och formella order.


3). Utmärkt kundservice. Alla våra försäljningar med högt ansvar, de följer upp genomförandet av produktion och kvalitet, har alltid en snabb kommunikation med kunderna genom att förmedla bilder och uppliva nya framsteg.


4) Stenskärningarna kan placeras både inuti huset eller utanför huset. Det kan stå varmt, solsken, regn, snö eller dåligt väder. De är naturliga och ingen föroreningar alls. Enkelt och enkelt för underhåll genom tvätt av vatten. De är också slitstarka och varar längre år.


Om oss

Xiamen Kaoshi Stone Co, Ltd är beläget i Fujian-provinsen, Kina. Vi är en tillverkare specialiserad på att producera granit & marmor & basalt & skiffer och sandsten i 12 år.

Vi är engagerade i högkvalitativ naturstenproduktion, tillverkning och handel. Våra produkter, inklusive granitplattor, bänkskivor, stenläggningar, plattor, monument, mosaik, kultursten, eldstad, kutta-storlek ^ etc har ständigt exporterats till Europa, Australien, Amerika, Sydostasien, Sydafrika och Mellanöstern och haft ett gott rykte.


Hot Tags: sten skulptur tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like