Hem > Nyheter > Innehåll

Var har huvudstenaler härstammat

Apr 26, 2019

Var har huvudstenaler härstammat


Efter att en person dör och är begravd, är det nästa viktigaste arbetet att skapa ett monument. Allmänt är upprättandet av gravstenar den viktigaste punkten att göra gravar, och upprättande av gravstenar är det första steget att göra gravar. Geomantik på traditionen har "med stele vara mot "utsikt, nämligen med form av stele och mittlinjens riktning bestämmer bra eller otur, • därför är det i stallbyggnadsprocessen inte ställebyggnad när som helst och var som helst. Ställen av en grav måste väljas enligt till den frivilliga riktningen av feng shui. Enligt de senaste anpassningarna väljs datum och tid för brytmarken för arbetet med att bygga en grav, och datumet för begravningen är inte för nära (om inte speciellt bearbetas). Detta gör det möjligt för regnet att kombinera jorden, så att stativen inte lätt kan dämpas.


Eftersom gravstenen är en viktig del av den avlidnes identitet, är feng shui-arrangemang också extremt försiktiga, Feng Shui-mästare och deras familjer kommer inte att begravas omedelbart efter monumentet. Förutom att eventuellt överväga färg och orientering av tabletten i Enligt feng shui ger de också människor en tid att tänka på inskriptionens ord och betydelse innan tabletten är uppställd. Därför ger vi, förutom behovet av feng shui, rätt tid och tid för oss också dags att tänka på innehållet i inskriptionen.


Kinesiska gravsteninskriptioner har en uppsättning traditionella regler och ett specifikt grundformat. Inskriptionen måste ge namnet på den avlidnes natives plats, identitet, efterkommande, guldgrävning eller datum för restaurering av gravstenen. Därför valdes fengshui för efterlevnad när gravarna och stelerna byggdes, bör fengshui-situationen också förklaras av steles.


Dessutom är höjden och bredden av gravstenen och storleken på teckensnittet också begränsad av den traditionella tron att lycka till och lycka bestäms av din linjalinspektör. LAN-fötterna är ca 38,01 cm långa och varje fot är uppdelat i 10 kvadrater. Enligt inskriptionen måste "rikedom, förlust, välstånd, död, tjänsteman, rättvisa, bitterhet, välstånd, skada, T" osv. Alla gravstenens ord måste ordnas i området i enlighet med dingran terengganu.


European Style Tombstone one 4