Hem > Nyheter > Innehåll

Vad gravstenar förra ju längre

Jun 28, 2018

Vill du gravstenar att hålla längre, bör du veta hur att rengöra tombstone och bedöma behovet av att upprätthålla. Det första du behöver göra är att be om stenen verkligen behöver underhålla.

Marmor och andra material kommer blekna naturligt med tiden, och varje tvätt kan skada stenen, även om du är mycket skonsam. Om stenarna inte behöver rengöring, kan du hitta andra sätt att hedra deras minne. Om stenen är nedsmutsade med lera eller annat material, sedan Rensa upp. Tänk på att när du börjar rengöra stenen, hittar du att du behöver göra det regelbundet.

Starka kemikalier kan skada stenarna. Välj mild, mild tvål. Köp icke-joniskt rengöringsmedel. Icke-joniska tvål innehåller inte grov salter som kan skada tombstone.

 

Om du ser tecken på skador, bör du vara mycket försiktig till rena för att hålla det längre...

När du har inspekterat stenen, kan du börja en riktig upprätthålla. Följ instruktionerna på din cleanser. Blanda det med ordentlig vattnet. Blöt din svamp i din hink och försiktigt torka av stenens yta. När du tar bort det första lagret av damm eller smuts, kan du använda din borste. Blöt dina borstar och använda dem för att försiktigt skrubba varje del av stenen och ta bort vissa svamp ämnen

 

Det är viktigt att du vet vilken typ av stenar som du arbetar med och att olika typer kräver olika metoder för att upprätthålla. Marmor behöver en lättare behandling än granit. Pre våta stenar med vatten. Upprepa denna process var 18 månader. Regelbunden rengöring kan rugga marmor. Kalksten är ett annat populärt val för gravstenar. Använd kalk för att rengöra kalksten.

Fråga en expert. Experten kan berätta den ungefärliga åldern av stenen. Han kommer också att kunna fastställa materialet tydligt och informeras om rätt att upprätthålla metod och frekvens.


What headstones last the longer.jpg