Hem > Nyheter > Innehåll

Marmorplatta till salu

Jan 14, 2020

Vilka är de vita marmortyperna?

Först, vad är vit marmor?

1. Grekisk vit marmor (Pighes White)


Den vita marmorn Grekiska Pighes White utnyttjas huvudsakligen i Grekland och används ofta i hundratals år. Denna sten togs från byn Piges i Grekland, därav dess namn. Grekisk vit marmor har många nyanser och färger och dess höjd är nära ren vit och blek. När marmorns kvalitet minskar verkar det gradvis vita eller gråa och mörka toner.


2, jazzvit marmor


En annan art av grekisk vit marmor är Volakas vita, som distribueras på flera olika adresser men finns i Falakro-berget. Jazzvit marmor har en vanlig vit bakgrundsfärg, men det finns också andra färgstrukturer som sträcker sig från grått, svart, brunt, rosa till lila. Denna typ av sten har ersatt många märken av italiensk marmor under de senaste åren.


3. Isländsk vit jade-marmor (vit noshörning)


Isländsk vit jade-marmor produceras i provinsen Habis i Namibia. Stenen är blek i färg och tar sitt namn från dess likhet med noshörningshorn och andra typer av ren elfenben.


4 vita drottningen


Bakgrundsfärgen är vit, en del av bakgrundsfärgen är grön, och den grå färglinjen är mer accentuerad, men kontrasten för bakgrundsfärgen på materialet är inte så mycket viktig. Färglinjer i basmaterial är problematiska. Detta material har en instabil bakgrund och passar inte för stora projekt.


5, vit hampa rosa


Den vita bakgrunden och den röda accenten ligger emellan, som de blommande blommorna som förekommer i den fina vita sanden. Det finns många kristaller och partiklar, och partiklarna är lätta att falla under extraktionen. Lämplig för golv, väggar, diskar etc.


6, röd snö


Röda granitplattor i snön används huvudsakligen för utomhusgolv, trappsteg, piedestaler etc. Maskinframställda plattor används vanligtvis för golv, trappsteg, piedestaler, trappsteg, häst osv. Dekorationen av ytan och golvet för banan, monument, monument etc.


För det andra, egenskaperna hos marmor

(1) Bra dekorativ prestanda, marmor innehåller inte strålning, har ljusa färger och rika färger. Det används ofta för att dekorera väggar och inre golv. Utmärkta bearbetningsegenskaper: sågning, skärning, polering, borrning, gravering etc.


(2) Slitstyrkan hos marmor är bra och det är inte lätt att åldras. Hållbarheten är vanligtvis cirka 50-80 år. Priset är inte dyrt


(3) I branschen används marmor i stor utsträckning. Såsom: används för råmaterial, sopor, etc.


(4) Marmor har egenskaperna för icke-konduktivitet, icke-magnetisk ledning och stabilt fält.


Ur kommersiell synvinkel är marmor ett naturligt material som kan polera kalkstenar. Inte alla kulor är lämpliga för konstruktion. Marmor måste därför delas in i fyra kategorier: A, B, C och D. Denna klassificeringsmetod är lämplig för relativt svaga klass C och D-kulor, som kräver speciell hantering före eller under installationen.


Vein White Marble