Hem > Nyheter > Innehåll

Hur mycket är Gravstenar

Apr 27, 2018

Stenen som används för gravstenen är ren, slitstark, korrosionsbeständig, väderbeständig och sprickfri, och den är stabil nog när den placeras utomhus. Granit, som en slags granulär natursten, uppfyller otvivelaktigt ovanstående krav.


De graniter som vanligtvis används i moderna stenstenar är svarta, gråa, röda, blåa, gröna och vita, vilka har samma färg som ytfärgen, och de är blanka och färglösa linjer och ärr. Bland de färgstarka och solida granitmaterialen är Aurora, Indian Red, Blue Pearl och Shanxi Absolute Black favoriserade av kunder. Den indiska röden symboliserar de ädla, magnifika och eldiga år av sin härliga karriär; Shanxi-svarta symboliserar den högtidliga, värdiga, odödliga andan och djupa minnet.

Formen och storleken på varje stensten är annorlunda, så det är inte helt möjligt att använda monteringslinjens bearbetningsutrustning. Istället är det bara möjligt att använda olika instrument enligt olika former av olika tillbehör till grundstenen. Därför är valet av rubriker särskilt viktigt! En uppsättning av stenstenmaterial ska vara så lika som möjligt för att säkerställa samma hårdhet. Efter flera hundra års utveckling valde stenbranschen i Fujian gradvis flera vanliga material: sesam svart granit, Shanxi svart granit, Indisk röd, Tanbrun, Aurora, Vizagblå, sesamvit G603 och andra stenar. Dessa stenar är stabila i utseende och har liknande densitet och ren färg, är mycket lämpliga för gravsten.


Hittills är de flesta snidningsteckenhanteringen fortfarande baserad på handskärning, så att alla detaljer kan garanteras och varje detalj kan raffineras. Moderna metoder för carving inkluderar att använda datorstyrda roterande bitar och sandblästring över en gummi stencil. Genom att lämna bokstäverna, siffrorna och emblemen som exponeras på stenen, kan blaster skapa nästan vilken typ av konstverk eller epitaf som helst. Det är också sant att sedan stenstenen huggades för hand, kan den producerade stenstenen sägas vara unik i världen.


Priset på stensten är beroende av dess design, storlek. Olika design har olika pris. Vår hemsida har olika slags mönster för din referens. Vi välkomnar anpassad design.

Välkommen att kontakta oss om du behöver mer information och offert.


How Much Are Headstones.jpg