Hem > Nyheter > Innehåll

Bluestone Pavers

Apr 02, 2019

Bluestone Pavers


Bluestone är den mest utbredda typen av grå eller vitvit sedimentär rock (ca 15% av litosfären) i jordskorpan, som är den viktigaste beståndsdelen av karbonatstenar.


1.The bluestone.Can användas som byggmaterial, tablett, etc.
2.Det gemensamma namnet för kalksten.Bluestone är främst ljust grått tjockt oolitiskt bergslag och tjockt oolitiskt rocklagat leopardhudkalksten. Den färska ytan är mörkgrå oolitisk struktur, blockstruktur och bandstruktur. Oolite består av två delar, oolit och limkonstruktion, ca 60% oolit, partikeldiameter av 0,5 mm, oolit med radial och koncentrisk ringstruktur. De flesta av dem var normala och metamorfa ooliter, med lokalt deformerade ooliter. Limet fogades med finkornad upplösande yta och en liten mängd lera.

3.Sichuan och shandong.Longchang bluestone, shandong bluestone, yichang hubei.
4.Bluestone är en slags sten. Det finns en mycket vanlig sten i vitt och i naturen.
5.Bluestone är den mest miljövänliga sten bland alla slags stenmaterial. På grund av sitt praktiska material används ofta stora lager, slitstarka, väderbeständiga och icke-radioaktiva, bluestone ofta i möbler och utomhusbyggnader.


Bluestone är främst leopardskinnkalksten: ljusgrågrågul, friskt ansikte brungult och grått, partiellt kastanjebrunt, matris för grå, mestadels kristallkalit med fin pulverdiameter.
Kalksten innehåller vanligen ca 50% CaO och innehållet i MgO är mellan 2,5-3,5. De tre vinklarna är 3,7-3,8, vattenabsorptionshastigheten är 0,75%, böjhållfastheten är 10.0mpa, glansen är ca 60 och densiteten är 2800 kg / m3


Bluestone är också känd som kalksten, lime Yin "tusen hammare miljoner chiseled ut ur de djupa bergen" sagt är bluestone.Bluestone används ofta i vardagsrummet bordsskivan, eller skåp disk, etc.Compare med naturlig marmor, fördelen med bluestone beror på huvudkompositionen är kalciumkarbonat, förorena inte, inte utstråla, tillhör grön produkt i möbler av antika vardagslokaler, så få mer modern kärlek.


Bluestone är råmaterialet av kalk. Förutom kalk, är även blåsten grusad för grus, sand. Gräv som en del av cement har sand blivit en byggnadsbehov.


Bluestone används också främst för flodstenar, stenar, granit, kalksten, marmor, blåsten och annan hård stenkrossning. Den används ofta på många områden som motorväg, höghastighetståg, landsväg och sand för byggande. Bluestone är ett idealiskt material för byggindustrin.


Blue Limestone 副本