Hem > Nyheter > Innehåll

Är marmorplattor hala i badrummet

Sep 12, 2019

Är marmorplattor hala i badrummet


Den smidiga kvalitativa känslan som många människor gillar marmor , med distinkt kristallkänsla, som att det är ljust och rent om spegeln gör sovrummet mer rent, vackert. Men ibland måste jag säga att golvet är för smidigt kan också orsaka problem! Precis som på marken nära vattenanläggningar, som badrum, dörröppningar och passager, om det finns vatten slarvigt, kommer det att glida och falla, vilket orsakar farliga olyckor. Följaktligen, nästa lilla make-up val och köp som introducerar marmor för att förhindra hala bearbetning och marmor för alla.
Antislipning i marmor
1. Halkfri stenpasta
På marknaden är antidynsskyddspastaytan för vanliga stenar huvudsakligen utvald antislidssand, gummi- och plastskyddsfiber eller icke-sandspecialskyddat material, som har god korrosionsbeständighet för de flesta kemiska komponenter, och har stark vattenbeständighet, temperaturbeständighet och anti-ultraviolett egenskaper. Icke-glid pasta ytan kan också tryckas med en mängd vackra färgmönster, varumärken och text, praktisk och vacker.
2, halkskyddsmedel
Skridskyddande medel genom penetrationsreaktionen, keramiska plattor stenytan på den ursprungliga kapillärkanalen breddades, och i dess yta för att bilda ett stort antal mycket små gropar. Den statiska friktionskoefficienten är högre än tidigare på grund av ökningen av ytmikrokosmos ojämnhet under torkning.Och när vatten är närvarande, fylls dessa kapillärkanaler och små gropar. När foten trampar på den, pressas vattnet ut och många små sugkoppar bildas mellan foten och ytan för att förhindra slipning, som förbättrar kraftigt koefficienten för statisk friktion och slidbeständig prestanda.Det bör noteras att regelbunden rengöring krävs efter användning av antidynsmedel, för att hålla ytan på små gropar som inte täcks av olja och smuts.
3. Mekanisk behandling
Det mest permanenta att tillhöra den mekaniska behandlingen, genom vissa tekniska medel för att bilda stenytbrännande yta, maskinplanytan, litchiytan, archaize ytan och hacka yxan ojämn textur, för att uppnå antidynseffekt. Behöver professionell teknisk personal att genomföra drift ändå, stenmaterialet golvet efter att ha passerat mekanisk bearbetning på samma gång förlorade den ursprungliga ljusstyrkan effekt, mycket svårt också renhet upprätthåller.Allmänt sett är det mer lämpligt för offentliga platser eller områden med stort flöde av människor som trappor.
Fördelar med slipskydd markbehandling
1, kan vara i varje användarvänlig tid för bearbetning, allmänna små och medelstora området kan slutföras inom några timmar, enheten kan vara normalt företag, kommer besväret att reduceras till det minsta.
2. Användaren behöver bara tillhandahålla strömförsörjning, vattenkälla och dräneringsport för bearbetning.
3. Skridskyddsbehandlingen påverkar inte utseendet, rengöringen och underhållet av den ursprungliga marken.
4. Uppenbar antidiskeffekt och lång livslängd.


Big white marble 05