Typer av marmor

Typer av marmor

Produktinformation

Typer av marmor


Marmorstenen är det metamorfa berg som bildas av den höga temperaturen och det höga trycket i jordskorpan. Jordens inre krafter främjar de kvalitativa förändringarna av alla typer av ursprungliga bergarter, det vill säga strukturen, strukturen och mineralens sammansättning stenar har förändrats. Nya bergarter som bildas genom kvalitativa förändringar kallas metamorfe bergarter.
Marmorsten består huvudsakligen av kalcit, kalksten, serpentin och dolomit. Den huvudsakliga komponenten är kalciumkarbonat, vilket står för mer än 50%. Eftersom marmor innehåller vanligtvis orenhet, och den verkan som caco3 får koldioxid, karbid, vattenånga i atmosfären, lätt också anständighet och lösa korrodera, och gör att ytan förlorar bränna mycket snabbt. Marble är mjuk i naturen, vilket är relativt granit.
Marmor sten övergripande slipning, polering, kristallisationsteknik marmor internationellt gemensamt känd som marmor, med sin naturliga och enkla struktur, ljusa och vackra färg, används ofta i byggnadens innervägg, eftersom marmorstenen är relativt lös, strukturen av mjuk vattenabsorptionshastighet är relativt hög.Joint linje är mer, så i processen för bearbetning, transport installation och användning av lätt att visas i en mängd olika föroreningar och varpande deformation, lätt att förlora ljus och andra fenomen, påverkar den dekorativa effekten, så omvårdnad av marmor är en obligatorisk kurs i omvårdnadsindustrin. För att göra en jämförande analys av marmorbehandling kan ammingsmetoderna delas in i:
Syftet är att göra stenen så lite som möjligt för att absorbera vatten, så att stenens vattenabsorptionslag reduceras. Efter 300 # gör vi vattentät. Vid den tiden kommer effekten av vattentät att minska eller försvinna på grund av slipning.
Möt relativt löst stenmaterial, till exempel vit sandkrämfärgad, sandsten, tropisk regnskog, träkornsten för att vänta med att använda högt innehåll för att täta förstärkningsmedel först (om superhård oorganisk beläggning, 40% av innehållet ovanför organiskt kisel harts tätningsmedel) gör innan bearbetning, gör till stenmaterial i fylla lös även härdat material samtidigt.
Marmors sammansättning och strukturella egenskaper ger följande egenskaper:
(1) utmärkt dekorativ prestanda, marmor innehåller inte strålning och ljus färg, rik färg, används allmänt för inomhusvägg, markdekoration.
(2) utmärkt bearbetningsprestanda: såg, skärning, polering, borrning, snidning etc.
(3) Slitstyrka i marmor är bra, inte lätt att åldras, dess livslängd är i allmänhet på cirka 50-80 år.
(4) inom industri, marmor används allmänt. Såsom: används för råvaror, rening, metallurgiskt lösningsmedel etc.
(5) marmor har egenskaperna för icke-ledande, icke-magnetiskt, stabilt fältläge.


En kort introduktion till typer av marmorprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vissa bilder av typen av marmorprodukter visas:


Calacatta White_副本

Hot Tags: typer av marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like