Travertin marmor

Travertin marmor

Produktinformation

Travertin marmor


Travertin, även känd som kongshi, tillhör kalksten och marmor.Det är vanligtvis grädde eller ljusrött och är tillverkat av kalcit avsatt i varma källor. Det bildas av vatten som rinner från det deponerade avfallsberg och cindern, som löser upp kalcium i cindern och ackumulera. Det finns många hål i skräp som kan hålla och absorbera vatten. Dessa hål måste fyllas med syntetiskt harts eller cement, annars krävs mycket underhållsarbete.


【Olika namn】 sha jugang "vackra ögon agerar rollen", darcy, lila floden "kristallpärlor av gräs".
Forskningen av sorter och sorter publiceras i de fyra medicinska koderna.
Enligt molnet "kartspegel snigelöga": "det finns tre typer av stolpar, de från växter är de bästa; Jugang från het källa, som raffinerat mjöl, för medelklassen; Det kommer från bergens igang. Dess sektion är som en trasig hästtand. Den är underlägsen. "
"Förklaring svårt" moln: "övre distrikt ali, det finns en naturlig vår, våren producerar för att söka en post." "Chi mei ögonornament" moln: "travertin produceras i pilgrimsfärden i floden di si, färg gul."
"Blå glasyr" moln: "sha jigang färg vit, som alkali blommor, delade upp två produkter, färgen vit, smak är inte uppenbar." Spegeln av manna gräs "yun:" shazigang produceras i närheten av mirin, där det finns en studieplats byggd av gamla yutuo, och det finns en djup grotta. Fuktigheten i grottan är hög och den är fri från solljus och vind. Den vita, mjuka, lösa och fria från sand och sten.I raka gongdibordet i bambu träfjäder på bergsryggen finns det en grotta, detta hål producerar också högsta klass bostadspost. För shangpin jugang trodde tidigare forskare att det var mer effektiva än bambu. "
Beroende på källa finns det två typer av växter och mineraler. Bland dem växtslag se "dag bambugul" stapel i boken.Denna produkt är mineral, det finns två typer av olika inlägg: en är sha jugang, en är att söka inlägg. Det ursprungliga mineralet är travertin.


En kort introduktion till travertin marmorprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Visa några bilder av travertin marmorprodukter:


Beige White Black

Hot Tags: travertin marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like