Bänkskivor i natursten

Bänkskivor i natursten

Produktinformation

Bänkskivor i natursten


Marmor, även känd som marmor, är en omkristalliserad kalksten, huvudkomponenten är CaCO3.Limestone mjuknar under hög temperatur och tryck och omkristalliseras för att bilda marmor när mineralinnehållet förändras. Används oftast för bearbetning till olika former, plattor, för väggar i byggnader, mark, plattform, kolonn, som också ofta används för monument som monument, torn, statyer och annat material.


Marmor Amry Mesa är lätt att färga, rengör bör använda mindre vatten, regelbundet med en lätt våt trasa med milt rengöringsmedel, och torka sedan med en ren mjuk trasa torr och polerad. Bär bort allvarlig marmormesa för att hantera hårt, kan torka med stål sammet , polera med elektrisk polermaskin nästa, gör att den återställer brännskador.
Installationsmetod
Låsskruvfästning:
Metoder gör ett hål 1 cm djupt vid fyra hörn av bordet och lägg till plastbult. Borra hål i motsvarande positioner för stöd och fixera dem med nedåtlåsta skruvar. Lägg till stötsäker silikonplatta eller förstärkningsring. Märke: hål kan öppnas vid balk, och lim kan också anses öka prestandafördelarna: den totala bärande prestandan är bra, utseendet är enkelt och lätt, stabiliteten är bäst. Det kan säkerställa att bordet inte skakar vid rörelse. Relaterad teknisk bild: stansning diagram låsskruvdiagram
Bottenlån och tenn:
Installationsmetod som liknar träbearbetningsgardiner och tenonmarmor för att förtjockas på fyra sidor, t.ex. ett bord
Det är en stor skillnad mellan ytan och hyllan, som kräver materialpåfyllning och andra processer. Allmänt används för plast, träram mer, järnramens seghet är inte bra, hårdheten är för stor, i processen att flytta kan orsaka bord instabilitet och skador på botten
Bindningsmetod:
De nedersta fyra benen på konsolen för att göra den breda sidan. Öka kontaktområdet för att använda marmorlim och så vidare för limning, allmän användning av glasmesa är mer, marmorytan måste passera bottenbehandlingen, lägg till ett lager av stickplatta ( trämaterial) den totala bärande prestationen är dålig.


En kort introduktion till bordsskivor av natursten :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Produkter av bordsskivor av natursten visar bilder :


Big white marble 02

Hot Tags: bänkskivor av natursten, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like