Marmor väggplattor

Kakel i marmorvägg

Produktinformation

Marmor väggplattor


Marmor keramiska plattor har kroppsytan att visa helt, naturen med naturligt spannmål, använda i familjens prydnad, vackert och enkelt, fortfarande kan göra alla typer av hushållsstil lätt, så att en del ägare fortfarande kan bygga genom att lägga tegelstenar eller stenar av marmorkeramik kakel på väggen, men marmor keramiska plattor lägger tegelstenar eller stenar på väggen, behöver du ha lite kunskaper?
1. Steg 1: Kontrollera den tomma väggen. Det är metope kan inte tömma trumman framför allt, detta är kravet på väggen i marmor keramiska plattor inte bara, också vara det grundläggande kravet att vanliga keramiska plattor butik fastnar.
Steg 2: tillämpa ocklusion. Bekräfta att situationen för platt vägg utan tom trumbeläggning är fast
Applicera tilltäppning, vilket är vad vi kallar beläggningsgränsytemedel.
3. Steg 3: borsta väggen med lim och hårdragning.
Detta lim är den viktigaste faktorn för att bestämma fastheten hos marmorplattor.
4. Steg 4: byt lim på marmorplattan, klistra in tegel på väggen, fortsätt att applicera limet på baksidan av tegel.
Steg 5: knacka med en gummihammare
Med en gummihammare, kraft temperatur text, kommer inte att skada tegelytan, kan packning beröring ytan, lägga till ytan spänningsyta, undvik att bilda en tom trumma.
Förvänta dig den lilla färdigheten ovan för att kunna hjälpa varje prydnadsägare, göra det vackra hushållet som överensstämmer med sig själv att smaka.


Produktfunktioner
Marmor är en naturlig, utvecklades och användes som byggnadsdekorationsmaterial, tillhör hårdheten i stenmaterial, har god styrka, livslängden är längre än keramiska plattor, marmor stenhårdheten är inte hög, men å ena sidan, detta är bra för skärande bearbetning, å andra sidan också så än daglig användning av starka slitstarka keramiska plattor, är inte lämplig för att användas som ytdekoration. Marmor har fortfarande en uppenbar defekt, det är lätt att bli väderbitna, passar inte heller butik att hålla sig utomhus så. Relativt sett är typen av keramiska plattor var och en annorlunda, för att tillfredsställa olika utsmyckningsbehov och göra oavbrutet höja produktionsteknologi, och dela dörrens slag, om de måste användas vid ytterväggen för att sprida ytterväggstenen som fastnar tekniskt, har fast slitstyrka golvplattor, har också prydnadseffekt av hög kvalitet och fashionabelt polering av tegel, mikrokristallin sten att vänta.
Prydnadseffekt
I prydnadseffekt är marmor TianRanXing stark, är de viktigaste funktionerna i dekorativt mönster design bergsvatten, moln och dimma, smidig konsistens, mjuk och fuktig, vacker och lätt, naturlig effekt är mycket bra, som vit marmor kallades den vita marmor, och helt genom bearbetning och tillverkning av keramiska plattor i detta avseende är sämre än marmorn. Men keramiska plattor rasen är olika, färgen korn som processen gör också konstigt och ovanligt, kan bygga en mängd olika stil effekt.
Säkerhet och miljöskydd
Har marmor och kakel lite strålning? För att vara exakt, det finns strålning, men det är också en fråga om storleksanpassning. Strålningen av naturlig marmor är större, förslaget bor i en stor butik för att sticka marmor vanligt. Och utstrålningen kön av keramiska plattor är mindre, påverkade inte människokroppen ofta. Hem är en kakel eller marmor butik, tror jag att vi vet.


En kort introduktion till marmorväggar:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vissa bilder av produkter i marmorväggar visas:


nano white marble stone

Hot Tags: marmor väggplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like