Marmorplattor Design

Marmorplattor Design

Produktinformation

Marmorplattor Design


Keramikplattor är uppdelade på vanligt öppen tegelsten och glasyrsten, öppen tegelsten är i bruk om det har slitits senare kan man leta efter professionell personal att slipa på en renovering, eftersom han är en organisk helhet! Och glasyrsten har endast glasyr , glasyr och keramiska plattor är inte en sak, efter det att glasyr har slits ut, kan vara mycket ful och kan inte renoveras kan bara en tegel bytas!
1: båda ytorna har några oregelbundna spår, några med ekos av textur av stenmaterial, vissa endast som en slags ytdekoration, som skiljer sig från andra keramiska plattor kategori ett av de mest intuitiva sätten kommer vissa konsumenter att vilseleds av köpmän med dessa spår kan öka glidningen, här klargör jag om det verkligen förhindras halt, uppskattningen är bara med tanke på att myrorna kommer att förhindra glatt effekt ...
2: marmorplattornas embryokropp är samma som för andra glaserade golvplattor, och hela marmorplattan är faktiskt tillsatt med vissa tekniker, så att hela embryonkroppens färg och struktur är så nära som möjligt till effekten av kakelytan.
Observera att det jag sa är så nära som möjligt, för när det gäller färg är också ca 80%, 90% av den ungefärliga graden som bearbetas på väggen efter ljusskuggans inverkan, ser långt avstånd väldigt annorlunda ut, nära att se det är verkligen vackrare än den övergripande kroppen. Dessutom är det omöjligt för embryokroppens konsistens att vara exakt samma som ytstruktur. Åtminstone idag finns det ingen fabrik i Kina som kan göra linjerna i marmortexturen i embryokroppen, som bara kan vara block och prickar.
3: även om namnet kallas öppen kropps marmor, men det är inte på samma sätt som stenmaterial, är ytan repad, kasta ljus på borttaget, eftersom det inte är den reella meningen med den öppna kroppen, yttexturen eller tryck på, hoppas vi kan förstå, öppna marmor på vägen till konstgjord sten, men också gå väldigt länge mycket ...... Men det är kategorin av bästa keramiska plattor nu egentligen.


En kort beskrivning av marmorplattens designprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Några bilder av marmorplattens designprodukter visas:


拼1_副本1

Hot Tags: marmorplattor design, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like