Bänkskivor i marmorplattor

Bänkskivor i marmorplattor

Produktinformation

Bänkskivor i marmorplattor


Vad är tjockleksstandarden för bänkskivor i marmor
I allmänhet importeras 1,8-2 cm. Hembredd kanske tjockleken är annorlunda, säger är 2 centimeter, vissa har 1,5 centimeter faktiskt bara. Om golvet som 3 cm till mer än 10 cm är några, för att anpassa! Bredden på allmän marmor är 60 centimeter, har också 80 centimeter! Den längsta längden är vanligtvis mer än 2 meter.Importkortet skiljer sig från stor specifikation. Gör konstruktion för att undvika förlust så långt som möjligt enligt den ursprungliga bredden och längden på marmormaterial för att ställa specifikationer! mesa tjocklek på 6 cm eller så, naturlig marmor mesa är bättre, ekonomiska fördelar. Naturlig marmorkvalitet av ett material är kompakt men hårdheten är inte stor, lätt, snida och slipa slät, polering etc.Polerad marmor slät och delikat, naturlig struktur, där är ett högt dekorativt. Absorberingsgraden för marmorvatten är liten, hög hållbarhet, kan användas i 40-100 år.1. Längd: 3680mm (maximalt) inom intervallet, inklusive standardstorlek: 2440mm, 3050mm, 3680mm 2. Bredd: 960mm (maximalt) i intervallet, inklusive standardbredd: 960mm; 3. Tjocklek: över 6 mm, inklusive standardtjocklek på 6 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm och 30 mm, kan ren akrylfast yta tillverkas.En kort introduktion till SLATE mesa-produkter från marmor:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Marmorhål, kan använda ovanstående två typer av borrbitar:
1, den första är graden emery borr, lämplig för marmor, kakel, glas och andra hål, användning av vanlig elektrisk borr linje;
2, den andra är hårdlegerad borrbit, kan också användas för marmor, kakel, glas och andra hål.
Tänk bara på en punkt: när du borrar för att tillsätta vatten när som helst ska du inte torka slipning, vilket snabbt kommer att skada borrkronan.


Marmerskärning beror huvudsakligen på mekanisk bearbetning. Om det finns en exakt mekanisk bearbetning, har de två gränssnitten bättre kvalitet på skarven. För närvarande kan speciallim användas för tryckbindning. Den slutliga processen, som fortfarande kräver precisionsmaskiner, är polering och polering. Detta gör bänkskivorna sömlösa.


Vissa bilder av marmor SLATE mesa-produkter visas:


Big white marble 05

Hot Tags: bänkskivor i marmorplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like