Blå marmortegelplatta

Blå marmortegelplatta

Produktinformation

Blå marmortegelplatta


Numera är bostadspriset i kinesiska städer så högt att det kan vara så högt som tiotusentals kvadratmeter, eller till och med hundratusentals kvadratmeter. Så priset på denna blå marmor är förmodligen högre än priset på ditt hus . Vilken typ av marmor är detta? Oroa dig inte, xiaobian just nu.Det är en blå som bakgrundsfärg, med en punkt med vit struktur eller ytan på vågorna, som det stora havet som stort, havet är tolerant av alla floder, är stor, djup och stabil, till synes kall och inte tappar temperatur, det är värdet på naturlig marmor - cloisonne.


Cloisonne produceras i fotbollsriket "Brasilien". På grund av den lilla produktionen, högglansiga, välproportionerade plattan och rika lapis lazuli är den extremt värdefull och dyr.


Av alla färgglada naturliga kulor är blå den sällsynta och dyraste i naturen, och det är sällsynt att det kan vara så tyst och charmigt som jingtai lian. Inte bara som det stora havet, men också som natthimlen, den mörkblå natthimlen, hängande stjärnor · lilla, tysta, vackra, mystiska, människor kan inte låta bli att utforska.Så blått kommer att låta vårt oroliga humör lugna ner, att njuta av livsglädje och arrangemang.


Blått är drömmande, utsmyckningen som en sådan trappa låter en person inte kan låta bli att trampa trappan är ostört, men den cloisonne som ANVÄNDER ett sådant värde inte dåligt fungerar som trappstegs prydnad, mycket förvånad. samarbeta lampljus, sätta av kornet i cloisonne-naturen kommer ut, anslut helt ljus. Det är en snygg trappa som gör att du vill "kliva på den, röra vid den."


Cloisonne är den högsta blå serien, oavsett utseende från den vinkeln, det är genom ljusa ögon, kan penetrera ditt dubbla öga, lämna sitt djupa intryck åt dig. Behöver inte säga att stort område är dekorerat med cloisonne, behöver smycka lite endast kan främja klassen av hela utrymme och stil, säd är tydligt och synligt, har en mild och rik kvalitativ känsla.


En kort introduktion till produkter av blå marmorplattor :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Bilder på produkter av blå marmorplattor :


蓝色

Hot Tags: blå marmorplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like