Svarta kakelgolvplattor

1.Trademark: Kaoshi Stone
2.Material: Marmor
3.Origin: Kina
4.Technics: Natural

Produktinformation

Grundläggande information.


Artikelnamn: Svarta köksgolvplattor

Modell nr .: Nero Black Marquina Marmor kakel

Svart färg

Tjocklek: 20 mm

Yta: Polerat

Teknik: Naturligt

Kvalitet: Kontroll av vårt erfarna QC-team

Tjocklek Tolerans: +/- 1mm för Slab, +/- 0.5mm för Tegel

Leveranstid: Inom 15 dagar när beställningen bekräftats

Provförfrågan: Gratis prov med frakt betalt av kund

Företagstyp: Tillverkare

Varumärke: Kaoshi Stone

Transportpaket: Stark träpallett

Specifikation: 600 X 300 X 20 mm

Ursprung: Kina


Svarta köksgolvplattor avser golvplattor av marmor. De svarta köksgolvplattorna som används som golv är mycket attraktiva eftersom det inte finns två identiska marmorstenar. Strukturen i varje tegel är unik och ovanlig, speciellt när mönstren kombineras i olika färger och storlekar. Därför installeras marmorstenar på olika sätt i både dekorativa och funktionella hem. Klippans kvalitet och deras naturliga och vackra utseende hjälper till att skapa en serie marmorstenkombinationer av olika slag, olika färger, mönster och texturer. Därför, med hög nötningsbeständighet, hög ytbehandling, vattentät, korrosion, ljus och generös marmorsten, som ofta används i hem, hotell, restauranger, tunnelbanestationer och flygplatser, stationer, bryggor och annan tätbefolkade mark, väggdekoration.

Fördelar: hållbar hållbarhet, marmor är en mycket hållbar, hård sten. Om du av misstag tappade keramikfacket på linoleum, kan det inte gå att bryta upp middagspanelen. Men om du släpper keramikbrickan på de svarta köksgolvbrickorna kommer det att splittras i hundratals bitar. Marmorns inneboende soliditet är faktiskt fördelaktig. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att din hund klarar ditt golv.Produktbeskrivning

Gemensam storlek på marmorgolv:
12 "X 12" eller 305 X 305 mm
16 "X 16" eller 400 X 400 mm
18 "X 18" eller 457 X 457 mm
12 "X 24" eller 300 X 600 mm
24 "X 24" eller 600 X 600 mm
Tjocklek: 10mm, 15mm, 18mm, 20mmOm oss
Xiamen Kaoshi Stone Co, Ltd är beläget i Fujian-provinsen, Kina. Vi är en tillverkare specialiserad på att producera granit & marmor & basalt & skiffer och sandsten i 12 år.

Vi är engagerade i högkvalitativ naturstenproduktion, tillverkning och handel. Våra produkter, inklusive granitplattor, bänkskivor, stenläggning, plattor, monument, mosaik, kultursten, öppen spis, klipp-storlek etc har ständigt exporterats till Europa, Australien, Amerika, Sydostasien, Sydafrika och Mellanöstern och högt haft ett gott rykte.

Vi är särskilt bra på projektorder för Hotell, Hem, Public eara, Commercial Center, Holiday Inn, Comfort Suites etc. Vi har fått CE-certifikatet för vissa produkter. Vi kan försäkra våra kunder om konkurrenskraftiga priser, högsta kvalitet, snabb leverans och bra service.
 

Hot Tags: svart köksgolvplattor tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, billig, rabatt,
Förfrågning

You Might Also Like