Marmorstensten

Marmorstensten

Produktinformation

Marmorstensten


Bygg in designinstitut President Zhang Jingru: "marmor är levande och keramiska plattor är döda", så utseendet på marmor keramiska plattor gör att keramiska plattor förändras av döda levande, begåvade keramiska plattor mer intelligens.
Zhao zhifeng, grundare av CHY designcenter och lärare för konsthögskolan i suzhou universitet: marmorplattor är ett framväxande material.Denna produkt kan kompensera för begränsningen att vi ibland använder material för att fylla ett sådant gap.
Paul andreu, berömd fransk arkitekt: Jag vet inte mycket om detta material, men jag tycker att användningen av sten inte är överdriven, eftersom sten inte är outtömlig, även för länder som Kina är inte outtömliga. Ibland ser jag några stenmönster i Kina som är väldigt vackra, men ibland använder jag det på toaletten. Jag tycker att vi borde lagra dessa vackra stenar för bättre användning, för en dag kommer vi att upptäcka att dessa stenar är borta.
LLS-grundare li yu: marmorplattor tillverkas med metoden för imitationsten, som är konstens produkt och den konstnärliga produkten från en korsbro
Dr. Yin hong, biträdande generalsekreterare för Kinas byggnadsförening för hälsokeramik, professor i South China University of Technology och en välkänd forskare inom branschen: marmorplattor har ett brett utbud av applikations- och utvecklingsutrymme och kommer säkert att bli en av de viktigaste produktkategorierna för keramiska plattor.
Diao minyou, partisekreterare för kinesiska byggmaterialindustrin teknisk information forskningsinstitut och byggmaterialindustrin teknisk övervakning forskningscentrum: framtidsutsikterna för marmorplattor är inte bara att de kan ersätta vissa naturliga stenar, utan också att "de kan ersätta många traditionella keramiska kakelprodukter ".


En kort introduktion av produkter i marmorplattor:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


När ökningen av människors levnadsstandard och ytterligare fördjupas till en sund förståelse är priset den avgörande faktorn att konsumenten väljer utsmyckningsmaterial inte längre. Människor bör tänka mer på sin egen säkerhet samtidigt som miljön skyddas.


Bilder av produkter i marmorplattor:


Crystal White_副本1

Hot Tags: marmorstenar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like