Marmor dusch

Marmor dusch : Marmor är ett slags livsstil, hårt, sammansatt har rik förändring.

Produktinformation

Marmor dusch


Tvätta gurgel är början på en dag och slutet på en dag, tvättbad är oss "ombyggnad", "helt ny" tid - så vikten av denna plats i badrummet är självklart.
Ren och vacker badrumsdekoration gör att du kan stanna kvar i en tid för att bli ett slags nöje och sedan dela alla typer av badrumsdesign, jag hoppas att vi kan få inspiration från det.
Med mörka kaffeväggar och vita marmorblommor är detta en enkel, ren badrumsdesign. Få ett utrymme som är tillräckligt mycket, den moderna prydnadsbilden på väggen ger hela badrumsutrymmet ett modernt andetag.
Även om det är det mest hemliga området mellan wei Yu, men det är utrymmet som kan göra att en person lossnar mest. Vet att njuta av livets person, det finns visserligen ett högre krav mellan wei Yu. Ladda ut en trötthet för en dag, den vackra panoramautsikten över staden, det kan sägas vara ett paradis för livsglädje.

Tvättrummet är utrustat med utsökt sminkspegel, vilket gör den mer ljus och rymlig visuellt. Metallglaset droplight med distinkt modellering före scenbassängen, delikat och utsökt, låt badet bli mer avslappnat, återspeglar den strävan som ger stylisten hög livskvalitet från detalj .


Marmor är ett slags livsstil, hårt, komponerat har rik förändring.


Marmara vit (marmara vit) är en unik kombination av horisontellt balanserad marmor som visar upp ett modernt och sofistikerat badrum med en elegant atmosfär som får ditt hem att se ut som ett lyxhotell.
Den rika strukturen i marmorbadrummet kan delas upp i själva utrymmet är ett designmedel, träskåp värmer hela det kalla utrymmet.
Zebraen på väggen ger utrymmet en känsla av vildhet, med starkt naturligt ljus tystat i den totala atmosfären.
Badrummet blev mästare privat vila eller de som tror ensam njuta av himmel och jord, anländer för att tvätta sina händer marmor från väggen till golvet igen ingenstans är frånvarande, se woodiness få ark, detta moderna marmorbadrum är absolut inte isigt.


En kort introduktion till badrumsprodukter i marmor:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Några bilder av badrumsprodukter i marmor visas:


Big white marble 05

Hot Tags: marmor dusch, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like