Marmorpris

Marmorpris

Produktinformation

Marmorpris


Naturligt marmorkvalitet för ett material är kompakt men hårdheten är inte stor, lätt att bearbeta, snida och slipa slät, polering. Polerad marmor smidig och delikat, naturlig struktur, det finns en hög dekorativ. Mottagande vattenmassa är liten, hög hållbarhet, kan användas i 40-100 år.
Naturmarmor har fin konsistensorganisation, solid, polerad så ren som spegel, textur mer än granitsträcka, vacker. Hög tryckhållfasthet (endast andra än granit), upp till 300 MPa, liten vattenabsorption, nötningsbeständighet och ingen deformation, etc.
Radioaktivitet: marmormöbler har mycket höga krav utöver fastheten i par av planka och miljöskydd kön, har också strikt kontroll över radioaktiviteten i stenmaterial. Långsiktigt eftersom människor tycker att marmormöbler för att kunna utstråla av misstag, en några skruplar är svåra att undvika när man köper.Revisionen är naturligt marmors radioaktivitet mycket låg, det kommer i princip inte att skada människokroppen, och radioaktiviteten är mycket hög, det är konstgjorda marmormöbler.

Fyra utmärkta egenskaper hos naturlig marmor:
1 titta på strukturen: varje bit naturlig marmor har unika naturliga mönster och färger.
2 lyssna på ljudet: i allmänhet, god kvalitet sten dess knackande ljud skarp och trevlig.
3 ljusöverföringstest: hög överföring av naturlig marmor, med en tändare eller ficklampa belyser baksidan av marmor, hög överföring.
4 differentiera konstgjord och naturlig marmor för att fortfarande ha en enklare åtgärd: släpp på några tunna saltsyra, naturlig marmor är våldsam bubbla, scaglional marmor är bubbla svag bubbla inte ens.


Introduktion av marmorprisrelaterade produkter :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Den archaize tegel som använder grön avdelning hoppar i vitt, rent och friskt och inte bryter smart, låt badrumsutrymmet få några förändringar igen i rent enkelt men elegant.
De trästrukturerade väggarna, dekorerade med dekorativa retro brickor, innehåller element från 1600-talets dekorativa stil, och luften är full av retroatmosfär.


Marmorprisrelaterade produkter i bildvisningen :


Big white marble 04

Hot Tags: marmorpris, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like