Marmor Kök Top

Marmor Kök Top: Populär marmorhärda är inredd nu, rekommendera några snygga köksmarmor för att dekorera effektdiagrammet.

Produktinformation

Marmor Kök Top


Jämfört med andra brädeskåp ser stenskåp ut sig varaktiga, och det finns inget bräda för farliga gaser. Som människor i hemmet installerar miljökravet blir stenmaterialets kärlek kärlek till älskare av landsbygdens och pastorala stil av bred kärlek igen .


Korrekt marmorplattformsinstallationssteg kan hjälpa oss att göra ett bra jobb i kökets dekoration. Också innan du installerar marmorbänk, bör vi först förbereda nödvändiga material och verktyg för att förhindra brist på material i installationsprocessen. Så här installerar du marmorplattor.


Installationsprocessen är som följer:

1. Mät längd och bredd på bordsområdet som ska installeras med det förberedda måttet och överväg om du ska installera bordet med diskbänken eller installera diskbänken och bordet separat beroende på den aktuella situationen.

2. Flytta den färdiga marmor till det område som ska installeras. Om det finns smuts eller damm på marmorbänken, rengör den.

3. När den nya ytan är klar kan du börja ta bort den gamla ytan och sjunka. Det här steget måste noteras: om diskbänken inte ersätter behovet av att fortsätta använda, då när du tar bort den gamla disken och sjunker, för att säkerställa skåpets integritet. Naturligtvis, om möjligt, börja ta bort gamla bänkskivor och sänka några dagar innan du installerar nya marmorplattor och tar bort avfallsprodukter.

4. När installationsområdet är klart kan den nya marmorplattformen installeras. Observera att det inte finns något behov av att applicera lim i detta installationssteg. Om området på mesa inte är en komplett kvadrat eller rektangel kan det vara nödvändigt att avsluta den nya mesa efter installationen.

5. Efter att den nya marmormesa är installerad ska bakluckan installeras och bakluckan ska vara tätt integrerad med väggen. Nödvändiga anpassningsåtgärder ska vidtas om det finns luckor i mitten.

6. När alla områden och hörn är kontrollerade för att vara okej, kan det 100% rena silikonklisteret som förberetts före användas. Notera: Silikonklisterna som används här är det bäst att använda en ljusfärg och se till att den är ren. Eftersom limet är i efter torkning kan dess färg visa sig genom marmor, och det är inte själv med ljusfärg, ytan som kan försäkra marmor är vacker.
7, efter avslutad bearbetning, låt stå i 8 timmar, kontrollera om bordet är jämnt fixerat i skåpet.


En kort introduktion till marmorkökets toppprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Populär marmorhärda är inredd nu, rekommendera några snygga köksmarmor för att dekorera effektdiagrammet.


Enkel bild av marmor kök topp produkt:


Big white marble 05


Hot Tags: marmor kök topp, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like