Marmorgolv

Marmorgolv

Produktinformation

MarmorgolvVad är orsaken till det tomma marmorgolvet?
Motivera keramiska plattor om tom trumssituation, vanligtvis på grund av konstruktion orsakad av felaktig, när du lägger keramiska plattor, cementmurbruk är relativt tunn murbruk; Eller när golvplattan är lagd, har cementmassa torkat; Eller på baksidan av golvplattan har föroreningar att göra inte klart ren vänta på en anledning igen.Mått att göra i konstruktionen av murbrukskiktet för att säkerställa att det är torrt, att falla på marken för att sprida sig ut. När du lägger golvplattor är vatten-cementförhållandet cementpasta 1: 2 (volymförhållandet mellan dem), du kan inte använda cementmjöl direkt för läggning. Skulle ramen ombord inom härdningsperioden, kan inte gå på ytan.
metoder:
1. Du kan be dekorationspersonalen att luta tegelarna öppna för ombeläggning. Metoden är att ta ut tomma trumgolvplattor, kan använda sugkopp, rakt hänga ut och sedan enligt specifikationskraven för beläggning.
2, om golvplattor trottoarområdet mer än 1/3 är tom trumfenomen, kommer att vara hela golvplattan alla böjda, och sedan re-trottoar.Allmänt läge, detta är den ekonomiska förlust som orsakas av konstruktionssidan, konstruktionen sidan bör bära skada kostnaderna för golvplattor och kostnaden för konstgjorda hjälpmaterial.
Hur är det att polera marmorgolv?
3 vanliga poleringsmetoder:
1. Använd en hängande kvarn för polering.
2, använd hårddiskpolermaskinen.
3. Vibrationspolermaskin är vanligtvis lämplig för masspolering.
För det andra väljer du några vanliga verktyg:
(1) snida hängande kvarn (not; det föreslås att använda hängande kvarn med flexibel axel, vilket är mer flexibelt och bekvämt att använda.
(2) förbereda motsvarande diamantpolishuvud och jade-bandfil och sandpapper, etc.
(3) förbereda motsvarande ullfilt och polstring och borste av gummihud och gummi.
(4) förbereda lite poleringspulver eller poleringspasta och poleringsvax.
5. Fästlim som används vid snidningen.
Vibrationspolermaskin för att använda slipstenen tre, verktygen är redo då kan vi fortsätta till ytpolering.
Polering: mellanrummet används vanligtvis för att använda en borstspårssömpolering kan också användas för att använda bambustickor eller bambupinnar med polering av poleringspulver, ytan används vanligtvis för att använda filt på poleringspastan eller använda läderpinne med god diamantpolering pulver för ytpolering. Manuell poleringsmetod: använd först 600 # sandpapper grovpolering, använd sedan fint sandpapper 2000 # finpolering, och använd sedan block-cowhood-pastajade-poleringspulver för finpolering.


En kort introduktion till marmorgolvprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Några bilder av marmorgolvprodukter visas:


Crystal White_副本1

Hot Tags: marmorgolv, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like