Marmorfärg

Marmorfärg

Produktinformation

Marmorfärg


Vi vet att naturstenar är gjorda av olika typer av mineraler. Skälet till att naturstensmaterialen presenterar färgglada färger och mönster beror på olika typer och proportioner av mineralkomponenter. Märk har till exempel kalciumkarbonat som huvudkonsolideringsingrediens , men det innehåller också olika mineraler. Det är dessa klibbiga mineraler som smälter in i kalciumkarbonat under bildandet av sten, vilket gör att marmor tar på sig sådana briljanta färger. Och dessa klibbighetsmineraler är också granit, SLATE, travertin (grottsten) Naturligt färgämne av naturstenmaterialet som sandsten.


Svart: biotit, amfibol, kol
Som en av de renaste färgerna har svart ett starkt abstrakt uttryck utöver djupet av någon färg. Verkar vara gränsen för fantasi, i själva verket kan svart vara oändlig fantasi.


Brun: Brun järnmalm
Brun har inte den livliga ljusfärgen, den har inte heller den lugna och dominerande mörka färgen. Den starka färgen på kaffe ger människor känslan av en kopp varm kakao i den kalla vinden, så varmt att det kan skingra den bittande förkylningen. Den mjuka texturen som ligger kvar på ytan är precis som det unika märket som skids av tiden på brunmarmor , som är den enda delen av den retro elegansen i brun.


Grå: olika mineraler
Gummi marmor lågmälda mode, och rik på mysterium, är en relativt populär stenfärg de senaste åren, av ägarna till ett antal villor lyxfavör.


Grön: glimmer, klorid, silikat
Det gröna stenmaterialet visar fullt ut den naturliga nya vinden. Den gröna stenmaterialet har länge använts i inredningen, den svaga gröna, skapar den drömfulla inredningen, visar den unika färgverken!


Röd: hematit
Röd har en varm färgkänsla, en stark och utåtriktad personlighet och är lätt att locka uppmärksamheten på. Bland många färger är röd den mest levande och entusiastiska. Så röd är också passionsfärgen.


En kort introduktion till färgrelaterade produkter av marmor:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Några bilder av marmorfärgrelaterade produkter visas:


Marble

Hot Tags: marmor färg, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like