Marmorblock

Marmorblock : Efter polering av marmorn kan ljusstyrkan nå 90-100 grader, vilket kan återställa stenens ljusstyrka när den lämnar fabriken och inser reproduktionen av stenvärdet.

Produktinformation

Marmorblock


Efter polering av marmorn kan ljusstyrkan nå 90-100 grader, vilket kan återställa stenens ljusstyrka när den lämnar fabriken och inser reproduktionen av stenvärdet.


Marmor internationellt gemensamt känd som marmor, med sin naturliga och enkla struktur, ljusa och vackra färg, används ofta för att bygga inre väggdekorationer, eftersom marmormaterialet är relativt löst, absorberingsgraden för mjukt vatten är relativt hög. i processen för bearbetning, transportinstallation och användning av lätt att visas i en mängd olika föroreningar och varpande deformation, lätt att förlora ljus och andra fenomen, som påverkar den dekorativa effekten, så att ammning av marmor är en nödvändig kurs i vårdindustrin. För att göra en jämförande analys av marmorfinisher kan ammmetoderna delas in i:
1. Renovering och slipning.
2: lokal droppbehandling.
3: skyddande rengöring.
4: kristallpolering.
5: sömlös påfyllning, etc.


En kort introduktion till marmorprodukter :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


1. Efter polering av kristallagret och kristallagets kontinuerliga vård (vanligtvis känd som kristallytvård) är porerna inte helt stängda, stenen kan fortfarande andas fritt inuti och utanför, och stenen är inte lätt att patologiska förändringar. samtidigt har en viss vattentät, antifouling effekt.
2. Efter marmorvaxning och polering är stenporerna helt stängda och kan inte andas fritt inom och utanför, så stenmaterial är benägna att patologiska förändringar.
3, sten slipblock efter polering av kristallskiktet och kontinuerlig skötsel av kristallskiktet är lätt att använda, behöver inte rengöringsmedel för att rengöra marken, kan direkt slipblock med vattenrengöring och torra slipmedel. Kan slitage och sköta på när som helst, kan vara lokal operation. Tonytfärg utan ny kontrast.
4, polering av marmorvax, efter en tid, måste bli av med det gamla vaxskiktet, måste använda vaxvatten. Samtidigt kommer ett stort driftområde att bygga, inte lokal konstruktion, lokal konstruktion kommer att ytan färgskillnad .


Visning av några bilder av marmorprodukter :


black marlble tile_副本1

Hot Tags: marmorblock, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like